star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Alsópáhok

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 639 m²

    telek

Vételár:

48,9 millió Ft

Eladó nyaraló Alsópáhok

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 639 m² telek

  • Eladó nyaraló Alsópáhok

  • 60m²


Ár:

48 900 000 Ft

Szobák száma
2

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS

Alsópáhok Nemesboldogasszonyfai részén ajánlom figyelmükbe ezt a panorámás zártkerti nyaralót. A ház téglából épült, cserép tető fedéssel. Jó szerkezeti állapotú. A villany vezetékelés pár éve lett cserélve. Víz, villany az épületben. Alsó szinten pince és kiszolgáló rész kapott helyet. Lakószinten szoba, konyha, fürdő található. A telken garázs is található. A terület enyhén lejt, gyümölcsfákkal és szőlővel beültetett Az év bármely szakában megközelíthető. Nyaralónak és életvitel szerű ott lakásra egyaránt alkalmas.

-jó állapotú nyaraló
-élhető nagyságú telek
-víz, villany a házban
-tégla építés, cserép tető fedés

Hévíz déli-délnyugati határán, a 75-ös főúttól északra, közel 4 kilométer hosszan elnyúló település. A község főutcája a szinte teljes területén végighúzódó 7351-es út, s a településen ér véget a Hévízen végigvezető 7332-es út és dél felől a Sármellékről induló 7509-es út is. A település része Nemesboldogasszonyfa is, ahova a 7351-es útból kiágazó, 1,8 kilométer hosszú 73 174-es úton lehet eljutni. 1979-ben Keszthely térségét, így Alsópáhokot is visszacsatolták Zala megyéhez. Az 1990-es évek végén leváltak a társközségek, s most mindegyiknek önálló önkormányzata van.
1996-ban nyílt meg a község központjában a klubszerű elrendezésben megépült Kolping Hotel. A be-ruházáshoz kapcsolódóan újult meg az egykori barokk plébániaépület is, melynek belső, korabeli festményeit Szilágyi András festőművész rekonstruálta.

Hívjon bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Fürdőszoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²

Elhelyezkedés

Alsópáhok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604129


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604129

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó alsópáhoki nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 639 m². További jellemzői: az építés éve 1996. A nyaraló ára 48,9 millió Ft, négyzetméter ára 815 000 Ft, ami az alsópáhoki átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Vasas András referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604129. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsópáhok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.