star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Badacsonytomaj

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 5 120 m²

    telek

Vételár:

59 millió Ft

Eladó nyaraló Badacsonytomaj

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 5 120 m² telek

  • Eladó nyaraló Badacsonytomaj

  • 80m²


Ár:

59 000 000 Ft

Szobák száma
3

Az ingatlanról:

A szabályos, négyzetes alakú, enyhe lejtésű telek 2 utcáról is megközelíthető, osztható. Az épület a ’80-as években épült, kő, beton és tégla felhasználásával.
A ház alapterülete 40 nm, teljes egészében alápincézve, 2 helyiségre osztott duplapincével, melyek átalakíthatók, és a lakótér részévé is válhatnak.

A lakó rész jelenleg előtérből, konyhasarokból, fürdőszobából, hálószobából, tágas nappaliból és teraszból áll. Az emeletre belső lépcső vezet, a tetőtér beépített, 2 szobás.
A nappali és terasz tájolása nyugati, tájpanorámás. A telekről és a házból rálátni a Badacsonyra, a Gulácsra és a Tóti-hegyre.

Az ingatlanba víz csatorna és áram van bekötve. Gáz az utcán található.
A telek füves, rendezett, a ház körül 1-2 diófa ad kellemes árnyékot.

Az épület stabil, csupán belső, esztétikai felújításra szorul. Kéménnyel rendelkezik.

A tulajdonjog rendezett, az ingatlan azonnal birtokba vehető. Befektetési szempontból is ideális, mivel a nagy telek igény esetén 3 része is osztható.

Badacsonyӧrs egy kivételes fekvésű település, a szőlőhegy lankáiról a Balatonban és a tanúhegyek látványában is gyönyörködhetünk, ötvözve minden környékbeli szépséget a tökéletes csenddel és nyugalommal.

Badacsonyörs közigazgatásilag Badacsonytomajhoz tartozik, érinti a 71-es főút és a vasúthálózat, a szőlőhegyi reszről viszont elmondható, hogy a DNy-Ny-i páratlan kilátásával, forgalomtól távolabb eső részein meghitt nyugalmat biztosít mind ott lakásra, mind nyaralóként.

Ha felkeltettem érdeklődését e kivételes ingatlan iránt, keressen bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Nappali
22m²
Konyha
3m²
Szoba
12m²
Szoba
16m²
Szoba
5m²
Fürdőszoba
2.3m²

Elhelyezkedés

Badacsonytomaj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608697


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608697

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó badacsonytomaji nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 120 m². További jellemzői: az építés éve 1979. A nyaraló ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 737 500 Ft, ami a badacsonytomaji átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Màrkus Andrea referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608697. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Badacsonytomaj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.