star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Baj

  • 40 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 783 m²

    telek

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó nyaraló Baj

  • 40 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 783 m² telek

  • Eladó nyaraló Baj

  • 40m²


Ár:

22 900 000 Ft

Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Fedezze fel ezt a mesés, felújított HÉTVÉGI HÁZ/ÜDÜLŐ-t, amely várja Önt a baji szőlőhegyen!

Ha szeretné élvezni a Gerecse tiszta levegőjét és egy igazi kikapcsolódást, akkor itt a lehetőség! A DOT-ING INGATLAN eladásra kínál egy 1783 négyzetméteres zártkertet, amelyben helyet kapott egy 40 négyzetméteres hétvégi ház és egy 10 méter mély borospince. Az ingatlant egy betonút köti össze az Szent András dűlővel, így könnyedén megközelíthető.

Telek jellemzői:
* Összméret: 1783 négyzetméter(Zártkert)
* Szőlőültetvény mérete: 1028 négyzetméter
* Gyümölcsös mérete: 755 négyzetméter
* Beépíthetőség: 3%

Épület jellemzői:
* Teljes méret (nettó): 40 négyzetméter (hétvégi ház) +pince
* A tetőtér: 20 négyzetméter (lakhatásra kialakított)
* A fölszinti présház mérete: 20 négyzetméter
* A présház alatt található pince hossza: 10 méter
* Melléképület: Tégla építésű melléképület, tartalmaz egy toalettet és egy szerszámos kamrát
* Fűtés: Fatüzelésű kályha

Környezet jellemzői:
* Elhelyezkedés: Baji szőlőhegy
* Közlekedés: Betonút vezet a Szent András dűlőről leágazva
* Klíma és talaj: Kiválóak a szőlőtermesztésre és borkészítésre

Egyéb információk:
* Ingatlan állapota: Jó/Felújított
* Felújítás éve: 2007
* Szerkezet: Vájog és tardosi kőből készült
* Közművek: Villany a telken belül (saját villanyórával), vízhálózat nincs kiépítve (3 köbméteres esővízgyűjtő tartály áll rendelkezésre az öntözéshez), csatorna és gáz nincs jelenleg

A TELEK:
Az impozáns telek mérete 1783 négyzetméter, amelyből 1028 négyzetméteren 40 éve egy tulajdonos által gondosan művelt szőlőültetvény található. Itt elegendő hely áll rendelkezésre a borkészítéshez és a szőlőtermesztéshez. A szőlőültetvény kétharmad része 10 sorban (380-400 tőke) fehér szőlő. A legtöbb tőkét zöld veltelini képviseli, de 40%-ban megtalálható chardonnay, szürkebarát és sauvignon blanc is, mint új telepítésként. Az egyharmad részen pedig 5 sor (140-160 tőke) kékszőlő található, amelyben megtalálható a zweigelt, kékfankos és új telepítésű merlot is. A kékszőlő 20%-a új telepítésű.

A telek egy részén, 755 négyzetméteren gyümölcsös található. Itt megtalálható bírsfa, naspolya, körte, kajszi, meggy, almafa (aranyranett), ringló szilva, füge és őszibarack is.
A gyümölcsösben egy 6 négyzetméteres filagória lett elhelyezve, ahol a délutáni órákban élvezheti a madárcsicsergést.

AZ INGATLAN:
Az említett ingatlan egy jól karbantartott, két szintes épület, amely magában foglal egy 20 négyzetméteres présházat és egy 20 négyzetméteres lakhatásra kialakított tetőteret.
Az épület alatt pedig egy 10 méter hosszú mart pince található, amely ideális tároló hely a boroknak és borászati anyagoknak.
Az ingatlan felújított állapotban van, amely jelentős értéknövekedést nyújt, és szigetelt, ami javítja az energiatakarékosságot és a komfortot.
Az épület szerkezete vájog és tardosi kőből készült.
Az épület alkalmas lakhatásra, de emellett ideális helyszínt nyújthat egy borkóstoló teremnek, borászati műhelynek vagy akár egy kis borászati üzemnek.
2007-ben az ingatlan átfogó felújításon esett át, amikor a tető szerkezete és cserepei ki lettek cserélve, valamint a tetőtér beépítése is megtörtént, amely esztétikus lambéria burkolatot kapott belülről. Ezenkívül a tetőtér és a homlokzat szigetelése is megtörtént, a homlokzat pedig színezést kapott.
A melléképületben két külön bejáratú helység található, toalett és szerszámos kamra. A fűtést egy fatüzelésű kályha biztosítja.
A közművek közül az ingatlanban villany van saját villanyórával, de a vízhálózat még nincs kiépítve. Azonban segítségül szolgál egy 3 köbméteres, acél esővízgyűjtő tartály, amely segíti a növények öntözését. Csatorna és gáz nincs jelenleg.

A KÖRNYEZET:
Ez a vidék kiváló lehetőséget nyújt a szőlőtermesztésre és a részvételre a borturizmusban. A baji szőlőhegy, amely a Neszmélyi Borvidék Tatai Hegyközségén belül található, olyan terület, ahol a pincészetek kiváló borainak köszönhetően egyre ismertebbé vált. Ez a terület híres a minőségi borairól, és sok turista érkezik a borkóstolók miatt. Az említett ingatlan, amelynek értékét a felújított állapot és a gondozott szőlőültetvény növeli, remek lehetőséget kínál egy olyan vállalkozás indítására, amely a borkészítéssel és szőlőtermesztéssel foglalkozik.

Az ingatlanhoz tartozó eszközök, mint például 8 fa hordó, 6 műanyag tartály, prés és szemező, biztosítják a szükséges berendezéseket a borkészítéshez.
Ezenkívül a szőlő termése és a szőlőműveléshez, borkészítéshez szükséges eszköz a részét képezi a vételárnak.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és élvezze a baji szőlőhegy nyújtotta élményeket ebben a gyönyörű ingatlanban!

Amennyiben a DOT-ING INGATLAN által kínált családi ház vagy bármely más ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Ha vásárláshoz finanszírozásra van szüksége, kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, kérem, hívjon bizalommal!

Ár: 22.9 millió forint

Farkas Gergely farkas.gergely@dot-ing.hu +36 30 322 1015


Elhelyezkedés

Baj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6535182


HASONLÓ INGATLANOK


8 900 000 Ft

Baj, Petőfi Sándor utca

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 16m²

23 000 000 Ft

Baj

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 100m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6535182


Az általad megtekintett eladó baji nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 783 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A nyaraló ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 572 500 Ft, ami a baji átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Farkas Gergely referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6535182. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.