star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Baja

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó nyaraló Baja

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó nyaraló Baja

  • 75m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Baján a Békavárnál 800 nm-s, 2023-2024- ben teljeskörűen felújított kétszintes, 75 nm-s, szigetelt tégla építésű ingatlan eladó. A házban kialakításra került előszoba, konyha új beépített konyhabútorral, étkező, nappali, 1 hálószoba, tusolós fürdőszoba+wc. és az emeleten 1 szoba. Az ingatlanban újak a villany, vízvezetékek, burkolatok, újak a belső fa nyílászárók, fa külső nyílászárók kerültek beépítésre. Az új nagykapu elektromos. A fűtése klímával lehetséges, a víz fúrt kútról működik. A telken kialakításra került egy grillezésre, bográcsozásra és tárolásra alkalmas kis épület. Az ingatlan alkamas állandó lakhatásra vagy hétvégi háznak akik szeretik a csendet, nyugalmat, közelben pár perces sétára található a Kubik-horgásztó. Az ingatlan zártkertként van nyilvántartva. Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632593


Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


55 000 000 Ft

Baja

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 120m²
Az általad megtekintett eladó bajai nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 398 667 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Baja-Best Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632593. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.