star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonboglár

  • 102 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 678 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonboglár

  • 102 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 678 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonboglár

  • 102m²


Ár:

84 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ BALATONI NYARALÓ

BALATONBOGLÁRON, Jankovich telepen, a Balatontòl 300 m- re, csendes utcában, nyugodt környezetben,termèszetvèdelmi területre nèzö panoràmàval felùjított nyaralò, nagy kerttel, teljes bùtorzattal eladò. A hàz azonnal költözhetö, tèlen-nyàron hasznàlhatò. A fűtése egyedi gázfűtés konvektorokkal, a nappaliban hangulatos kandallòval kiegészítve. A hűtésről nyàron pedig klíma gondoskodik. 2 nagy mèretü fedett terasz talàlhatò a földszinten, az emeleten 2 erkèly. A ház hátsó teraszánál èpített kerti grill ès épített, mediterràn hangulatù tusolò talàlhatò.

A nyaraló melletti, külön hsz-on lévő 364 m2-es építési telek a vételár részét képezi, de kötelezően nem megvásárolandó.

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363921


Elhelyezkedés

Balatonboglár, Fülemüle utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619545


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619545

Az általad megtekintett eladó balatonboglári (Fülemüle utca) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m², míg a hozzá tartozó teleké 678 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 832 353 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth László referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619545. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.