star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonfenyves

  • 51 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 255 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonfenyves

  • 51 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 255 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonfenyves

  • 51m²


Ár:

42 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

*** RITKA LEHETŐSÉG ***Az eladó ikerfél nyaraló, egy csendes zsákutca végén található. Balatonfenyves központjától Fonyód irányában, szinte közvetlenül a Balaton-parton helyezkedik el. A legközelebbi strand a Csalogány strand, de az utca lakóinak saját kis strandot és csónakkikötőt alakítottak ki. A 225 m2 rendezett, parkosított telken elhelyezkedő, tégla építésű, 51 m2 -es nyaraló télen is használható. Az ingatlan 1962 - ben hagyományos szerkezettel, beton sávalappal, tégla falazattal, fafödémmel, és cserép fedéssel épült. Az ingatlan felosztása: előszoba-hall, nappali, konyha, fürdőszoba - wc, két szoba, és egy fedett teraszú. A nyaralóban gáz kivételével minden közmű megtalálható, a gáz az utcáról bevezethető. A nem túl nagy telken a szabadidejét nem kell fűnyírással tölteni, ide valóban pihenni jöhet. A telek végében található egy 15 m2-es faház. A Balaton, vasútállomás, bolt, büfék 2 perc sétával elérhetőek.
A Balaton 100 m-re! Azonnal költözhető, használható, de kisebb felújítás, átalakítás után álmai nyaralóját varázsolhatja belőle. A hangulatos, remek helyen lévő ingatlan kifejezetten ideális nyaralónak, befektetésnek is kitűnő választás, akár egész évbes itt tartózkodásra is! Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén, akár hétvégén is!
Ha felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon fel!
Lázár Lénárd 06 70 455 2193

Referencia szám: HZ093288-IN


Elhelyezkedés

Balatonfenyves


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6541921


+36 70

Ingatlannet kód: NET6541921


Az általad megtekintett eladó balatonfenyvesi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m², míg a hozzá tartozó teleké 255 m². További jellemzői: az építés éve 1962, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 823 529 Ft, ami a balatonfenyvesi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lázár Lénárd Fonyód referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541921. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfenyves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.