star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonföldvár

  • 23 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 17 982 m²

    telek

Vételár:

29 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonföldvár

  • 23 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 17 982 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonföldvár

  • 23m²


Ár:

29 000 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
panel

Az ingatlanról:

LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínál egy felújított APARTMANT BALATONFÖLDVÁRON, a NEPTUN APARTMANHÁZBAN, 100 méterre a parttól, a szabadstrandtól!
Kizárólag irodánk kínálatában! Kulcsos, rugalmasan megtekinthető! Akár hétvégén is!
A LIDO HOME SIÓFOK által kínált nyaraló jellemzői:
- 23 nm-es, felújított apartman az üdülőház 6. emeletén található, keleti tájolással, panorámával Balatonföldvárra, részben a Balatonra, ahová még az emeleti folyosóról is nagyszerűen kiláthat.
- Az apartman beosztása: előszoba - konyhai rész, zuhanyozós fürdőszoba WC-vel, nappali /szoba/, 4 nm-es erkéllyel. Az erkély motoros redőnnyel ellátott! A képeken látható bútorzat a vételár részét képezi!
- Mérőórákban (víz, villany) önálló, közös költsége kb. 10 eFt/hó
- Az apartman mindig világos, napfényes, a kellemes hőmérsékletről hűtő-fűtő klíma gondoskodik.
- Az épületben 2 személylift biztosítja az emeleti apartmanok megközelíthetőségét, valamint egy teherlift is készült a bútorok szállítására.
- Az üdülőháznak saját parkolója, kültéri medencéje (17×8 m-es felületű, fedetlen, vízforgatós úszómedence), szaunája, tenisz- és röplabda pályája, kiépített grillező- és sütő helye van, amit minden tulajdonos bármikor használhat.
- A hatalmas, közel 1,8 hektáros parkban kellemesen töltheti szabad idejét a déli part egyik legszebb üdülőhelyén.
Az épület 1977-ben lett átadva, majd 1988-ban lett felújítva, majd azóta folyamatos karbantartás alatt áll. Földszint + 11 emeletes, vasbeton szerkezetű, idény jellegű épület. (Április folyamán nyit és október végéig üzemel)
Az ajánlott 6. emeleti apartman 2019-2020-ban került felújításra.
Akár saját célra, de akár befektetésnek, kiadásra is remek választás lehet ez az ingatlan!
Amennyiben a LIDO HOME által kínált APARTMAN /társasüdülő/, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Előszoba
3.2m²
Erkély
3.84m²
Fürdőszoba
3.41m²
Szoba
12.5m²

Elhelyezkedés

Balatonföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586726


+36 70

Ingatlannet kód: NET6586726


Az általad megtekintett eladó balatonföldvári nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 23 m², míg a hozzá tartozó teleké 17 982 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 1 260 870 Ft, ami a balatonföldvári átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Lévai László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586726. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.