star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonfüred

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 4 000 m²

    telek

Vételár:

275 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonfüred

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 4 000 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonfüred

  • 110m²


Ár:

275 000 000 Ft

Szobák száma
5 (3 + 2)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

BALATONFÜRED TETEJÉN, ÁM MÉGIS KÖZEL A KÖZPONTHOZ ÖRÖK PANORÁMÁS INGATLANT KINÁLUNK ELADÁSRA!
Fantasztikus lokáció, gyönyörű panoráma, kellemes lakókörnyezet,
-egyedi , településünkön ritka telek nagyság,nagyon szép , ápolt kert
-a fergeteges panorámához szép benapozottság, kellemes klima társul, tavasztól őszig levendula és mediterrán fűszernövények bóditó  illata lengi be a tágas kertet és az épületet.A vidéki életforma tágas térhatása és a nagyvárosi élet lüktető kavalkádja ,szines  programok közelsége teszik érdekessé ezt az ingatlant. A kikapcsolódás, feltöltödés minden feltétele adott. Az előkert mediterrán növényekkel, örökzöldekkel, kerti sütögetővel a társasági programokhoz, a hátsó kert madulafákkal, kerti tárolóval.
Az épület 2002-ben épült, déli oldalán üvegezett télikert /15nm, a földszinti részen :nappali ,étkező , konyha, hálószoba, fürdőszoba, külön wc található, valamint a baráti összejövetelek helyszinéül , egy  boltives pince. A földszinti lakórészekből is balatoni panorámában gyönyörködhetünk.
Az emeleten:3 hálószoba, valamint fürdőszoba található, a déli oldalon pedig terasz, ahonnét a város feletti gyönyörű panorámában gyönyörködhetünk.
Az épület fűtése :gázkazánnal, radiátoros fűtéssel, valamint egy nagyon szép cserépkályha adja a hüvös napokon az otthon melegét.
Az ingatlan kizárólagos értékesitésre irodánknál.Komoly érdeklődőink részére további képeket , dokumentumokat személyesen irodánkban, vagy e-mailben tudok küldeni.
Az ingatlan megtekintése irodánk munkatársaival lehetséges, az ingatlan tulajdonosának kérésére, melynek egyeztetésére hivja irodánk telefonszámát: +36 30 4506590  , köszönjük!


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625256


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625256

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonfüredi nyaraló 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 000 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 275 millió Ft, négyzetméter ára 2 500 000 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Éhardt Gyöngyi referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625256. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.