star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonkenese

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 511 m²

    telek

Vételár:

144 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonkenese

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 511 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonkenese

  • 150m²


Ár:

144 000 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A balatonkenesei LIDO HOME kínálatában!

Balatonkenesén, az ALSÓRÉTI ÜDÜLŐTELEPEN, légvonalban 100 méterre a Balatontól eladó egy kifogástalan állapotú, kényelmes nyaraló!
A tégla falazatú, Bramac cserép tetős ház 2021-ben teljes körű felújításon esett át. Egybenyitották az étkezőt és a nappalit, kicserélték az emeletre vezető lépcsőt, az összes közmű vezetékeket, a nyílászárókat kétrétegű műanyagra redőnnyel, szúnyoghálóra stb.
Helyiségek földszint: hatalmas fedett terasz, kényelmes nappali-étkező, konyha, kis kamra, két hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba.
Helyiségek emelet: nappali, két szoba erkély kapcsolattal, sarokkádas fürdőszoba, külön WC, háztartási helyiség.
A nyaraló fűtését gáz cirkó kazán biztosítja radiátoros hőleadással, az emelet légkondival ellátott.
Az 511 m2-es kert ápolt, részben parkosított, részben térkövezett. Található rajta egy kerti szerszámtároló. A növények locsolása fúrt kútról történik. Az utcafronti kerítés is nagyon szép.
Ha Balatonkenesén, a vasút és a Balaton közötti részen keres azonnal használhat, igényes nyaralót, amely akár állandó lakhatásra is alkalmas, ezt az ajánlatot ne hagyja ki! A nyaraló akár teljes, újszerű bútorzattal együtt eladó, így ide csak a személyes dolgait kell hozza!
Az ingatlan előzetes telefonos egyeztetés után személyesen is megtekinthető!

LIDO HOME - INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!
Az ingatlan remek környezetben, aszfaltos utcában, strandtól, éttermektől 5 perces sétára található.


Elhelyezkedés

Balatonkenese


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639952


Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639952

Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonkenesei nyaraló 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 511 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 144 millió Ft, négyzetméter ára 960 000 Ft, ami a balatonkenesei átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koleszár Ildikó referens a Lido Home Balatonkenese irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639952. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkenese ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.