star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonlelle

  • 75 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 559 m²

    telek

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonlelle

  • 75 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 559 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonlelle

  • 75m²


Ár:

42 900 000 Ft

Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Balatonlellén egy önálló, vegyes falazatú ( fa és tégla ), palatetős, 75 m2 összterületű nyaralót, amihez 559 m2-es telek rész tartozik.

Az ingatlan felosztása a következő:

a téglaépületben a földszinten egy konyhafülke és egy szoba található, az emeleti részen pedig egy nagy szoba lett kialakítva.

A faház lakrészben, ami földszintes egy külön konyha étkezővel, egy nappali, két kisebb hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel van.

Az ingatlan részét képezi továbbá egy kinti fürdő+WC, egy tároló, egy szerszámos kamra, egy fedett, zárt garázs és egy különálló pince is.

Közművek közül a víz és a villany és a csatorna került bekötésre. A gáz az utcában megtalálható. Fűtése jelenleg nincsen, külön hőszigetelést nem kapott.

A nyaraló szerkezetileg remek állapotban van, természetesen igény szerint felújítható, átrendezhető, ez mindenkinek a saját elképzelésére van bízva.

Remek lokalizáció, alacsony ár. Ilyet ritkán talál Balatonlellén. Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant, ne maradjon le róla! A Balatontól 800 m-re.

További részletes információért forduljon hozzám bizalommal, a hét bármely napján!

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. 
Az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat:

 
https://www.citycartel.hu/adatkezeles/

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Gázvezeték a telek előtt.
Kilátás: Udvari.


Elhelyezkedés

Balatonlelle


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6496663


+36 70

Ingatlannet kód: NET6496663


Az általad megtekintett eladó balatonlellei nyaraló 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A nyaralóról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 559 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa nincs. A nyaraló ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 572 000 Ft, ami a balatonlellei átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Graszl Norbert referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6496663. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonlelle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.