star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonmáriafürdő

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 418 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonmáriafürdő

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 418 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonmáriafürdő

  • 80m²


Ár:

54 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Balatonmáriafürdő közkedvelt, vízközeli utcájában kínálom eladásra ezt a hangulatos kis ikerfél nyaralót!

1980-as években épült téglából, 2020-ban felújításokon esett át. A víz- és villanyvezetékek teljes cseréje mellett új burkolatok is helyet kaptak.Kialakításra került kettő darab fedett terasz, az egyik pedig akár autóbeállóként is funkcionálhat.

Az ingatlan 3 hálószobával, konyhával, nappalival, fürdőszoba - wcvel, az emeleten külön wc-vel rendelkezik.Az emeleten található kettő darab hűtő - fűtő klíma.A nyílászárók eredetiek maradtak, de frissítő lazúr szürke festékkel kezelték a spalettákat és a tokokat.

Az udvaron egy további 7x4 méteres szerszámos található, mely akár garázsként is szolgálhat. A hátsó udvarba oldalsó tolókapu segítségével is könnyen be lehet jutni. A közművek közül víz, villany, csatorna a házban, míg a gáz a telekhatáron található.

A legközelebbi szabadstrand az Őz utcai strand, mely a nyaralótól gyalogosan csupán 500 méterre található!!

Az ingatlan ára magában foglalja a bútorokat is, tehermentes, azonnal birtokba vehető!

Amennyiben felkeltette figyelmét ez a hangulatos, jó adottságokkal rendelkező ingatlan keressen bizalommal a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Balatonmáriafürdő, Nefelejcs utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592528


+36 30

Ingatlannet kód: NET6592528

Az általad megtekintett eladó balatonmáriafürdői (Nefelejcs utca) nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 418 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 686 250 Ft, ami a balatonmáriafürdői átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Papp Kitti referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592528. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonmáriafürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.