star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Baracs

  • 22 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 613 m²

    telek

Vételár:

8,9 millió Ft

Eladó nyaraló Baracs

  • 22 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 613 m² telek

  • Eladó nyaraló Baracs

  • 22m²


Ár:

8 900 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Baracsi szabadidőparknál, szépen karbantartott nyaraló, fedett terasszal, rendezett udvarral eladó! Az ingatlan egy 22 nm alapterületű, alápincézett tégla épület, amelyhez egy 14 nm-es fedett terasz tartozik. A nyaraló az elmúlt hónapokban kisebb felújításon esett át, amely során a teraszra új tető a kocsibeállóra új pergola került. A friss külső belső festésen túl a terasz és az előtér új járólapot, a szoba új ajtót és laminált parkettát kapott. Minden kapcsoló, konnektor és lámpa újra lett cserélve. Az épületben fürdőszoba nincs, esetleg a pincében kialakítható. A víz ellátást ásott kút biztosítja. A nyaraló kéménnyel rendelkezik, téli használata kályhával megoldható. Az ingatlan a Dunához közel, egy gyönyörű, csendes üdülő övezetben található. A nyaraló zártkert besorolású, de nem kifüggesztéses, azonnal birtokba vehető!
Dunaújvárosi lakásra ráfizetnék!
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.
Bármikor megtekinthető!


Elhelyezkedés

Baracs, Akácfa utca 14


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6540324


Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


9 800 000 Ft

Baracs

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 40m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6540324

Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó baracsi (Akácfa utca 14) nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 22 m², míg a hozzá tartozó teleké 613 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 8,9 millió Ft, négyzetméter ára 404 545 Ft, ami a baracsi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Vida Róbert József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540324. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baracs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.