star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Biatorbágy

  • 1 653 m²

    telek

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó nyaraló Biatorbágy

  • 1 653 m² telek

  • Eladó nyaraló Biatorbágy


Ár:

28 500 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladó üdülőövezeti besorolású telek pici, alápincézett házzal, terasszal, ÖRÖKPANORÁMÁVAL !
A telek téglalap alakú, két utcára nyíli, enyhén lejtős. A telek frontszélessége 14 m. Aszfaltos úton megközelíthető. Kiváló befektetési lehetőség is, mert a vezetékes ivóvíz bevezetésére és csatornázásra a tervrajzokat és egyéb dokumentációt már elkészítette az Önkormányzat.
Biatorbágy központja autóval 5 percre található. A telek 10%-a beépíthető, kilátása az etyeki szőlősdombokra és egy halastóra nyílik. A telken ősi fenyőfák, többféle szőlő, alma-, szilva-, sárgabarack-, cseresznyefa található a telken.
Áram a téglaépületben van. Vizet fúrt kút biztosít.
Penny, CBA, OBI, ALdi, iskola, óvoda, hivatalok szintén gyalogosan pár perc alatt elérhető.


Elhelyezkedés

Biatorbágy, Töhötöm utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6612391


A nyaralóról 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 653 m². A nyaraló ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 17 241 Ft, ami a biatorbágyi átlaghoz képest 96%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Marczis Krisztina referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612391. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Biatorbágy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.