star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Biatorbágy

  • 35 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 110 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó nyaraló Biatorbágy

  • 35 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 110 m² telek

  • Eladó nyaraló Biatorbágy

  • 35m²


Ár:

22 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Eladó Biatorbágyon, Ürgehegyen, csendes, aszfaltozott utcában, egy 35 nm alapterületű, plusz pince 25 nm, valamint tetőtér 19 nm házikó (szőlő és gazdasági épület megnevezésű), DNy-i fekvésű, enyhe lejtésű telken. A ház téglából épült, fagerendás, fedése cseréptető. Villany van. Vízellátást ciszterna biztosítja. A fűtésről kályha gondoskodik. Egyik kémény a pinceszintről indul, a másik kémény kültéri, a földszinti teraszról kiindul, így alkalmas kültéri sütésre is.
A házikó földszintjén egy nappali szoba, fürdőszoba, közlekedő (innen lépcső vezet fel a tetőtérbe) valamint panorámás terasz lett kialakítva A fenti szint még kialakításra váró terület, egy kényelmes szoba lehetne. A ház alatt tágas pince, tároló, borospince található.
A kertben termő gyümölcsfák, csemegeszőlő és örökzöldek találhatóak.
Az ingatlan Budapesttől 20 - 22 km-re, Biatorbágy üdülőövezeti részen van.
Az Ürgehegy rendezett terület, nagy részét már állandó lakhelyként használják a tulajdonosok. Buszjárat „ViaBusz” menetrend szerint közlekedik, közel a meghirdetett ingatlanhoz van megállója.
Villanyáram: van.
Vízellátás: nincs.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Pince
25m²
Fürdőszoba
3.8m²
Közlekedő
7m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Biatorbágy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656373


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó biatorbágyi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 110 m². További jellemzői: az építés éve 1987. A nyaraló ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 628 571 Ft, ami a biatorbágyi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Majkuth Zsuzsanna referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656373. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Biatorbágy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.