star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Bősárkány

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 520 m²

    telek

Vételár:

53,9 millió Ft

Eladó nyaraló Bősárkány

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 520 m² telek

  • Eladó nyaraló Bősárkány

  • 72m²


Ár:

53 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

PECÁSOK, NYUGALOMRA VÁGYÓK,PIHENNI AKARÓK FIGYELEM !"LEGYEN EGY SAJÁT HALASTAVA"!
Mosonmagyaróvár és Csorna között félúton Bősárkány-Szávízen eladó, egy 520 nm-es telken álló, 72 nm hasznos alapterületű, nappali + 2 szobás, tovább beépíthető felső szintű, fürdőszoba-zuhanyzós, 2004-ben épült, szigetelt, téliesített faépítésű nyaralóház.
Amennyiben szeretné megtekinteni ezt a csodaszép helyen fekvő ingatlant, kérem hívjon akár hétvégén is a számon.
NYARALÓ:
A nyaraló Bősárkány külterületén, a Fertő-Hanság Nemzeti-park közvetlen szomszédságában található.A hely különlegessége a ca. 30 hektáron elterülő horgásztó, melynek igényesen kiépített 2,5 km hosszú partszakaszán, saját stéggel rendelkező faházakat alakítottak ki. A halastóban rendszeresen újratelepített növényevő és ragadozóhalak teljes skálája megtalálható.Vadregényes, izgalmas partszakasz, különleges madárvilággal.
Az elképesztően csendes, nyugodt környezetben épített nyaralónak a legnagyobb értéke, a halastóból való tulajdonrész birtoklása, mely az ingatlan vételárának a részét képezi.
A légkondicionált nyaralóház a legmodernebb technológiával készült:a telipadlózott, üvegszálas szigetelőanyagnak köszönhetően ellenáll a párásságnak, a hívatlan látogatóknak, a bogaraknak. Előrekezelt, "zöld oszlopok" kerültek a földbe.
Az ingatan fűtését rendkívül hangulatos fatüzelésű, üveges kandalló biztosítja. A nyílászárók a szokásosnál jóval nagyobb felületű műanyag ablakok, mely a tóra a konyhából, a nappaliból, vagy a 30 nm-es belső galériából is csodást látványt biztosítanak.
A burkolatok 14 mm vastagságú tölgyfa parketta. Az ingatlan tetejét a szomszédos házaknak megfelelően zöld színű zsindelytető borítja, 2 cm-es hungarocell szigeteléssel.
A nyaraló legnyugalmasabb része a 35 nm-es hatalmas terasz kiülőkkel, ahonnan néhány lépcsőfok vezet a saját stégre.
Az ingatlant gyönyörűen gondozott kiskert veszi körbe, magas rózsákkal, tujákkal, platánfával. A kert egész területén a vízellátást egy 21 méter mélyre fúrt kút biztosítja, automata öntözőrendszerrel.
Parkolni a zárt, fedett térkövezett autóbeállóban 2 autó számára lehetséges. A fotókon látható bútorok jelentős része, a vételár részét képezi.( pl. bútorok,hűtők, wifivel vezérelt elektromos eszközök, ágyak, székek stb.
KÖRNYÉK :
A környéken kb. 2 km hosszan kiépített partszakaszon várja a horgászni , vagy kikapcsolódni vágyókat.A halastó partján saját partszakasszal rendelkező faháza épültek, kb.2-4 fő elhelyezésére szolgáló épülettel.Az üdülőövezet zárt, biztonságos, elektromos kapun keresztül közelíthető meg, csak a tulajdonosoknak lehetővé téve a belépést .


Elhelyezkedés

Bősárkány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6452081


Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


53 900 000 Ft

Bősárkány

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 72m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6452081

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bősárkányi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 520 m². További jellemzői: az építés éve 2004. A nyaraló ára 53,9 millió Ft, négyzetméter ára 748 611 Ft, ami a bősárkányi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6452081. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bősárkány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.