star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Celldömölk

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó nyaraló Celldömölk

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó nyaraló Celldömölk

  • 50m²


Ár:

18 500 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok egy örök panorámával rendelkező házikót Celldömölkön, a Ság hegyen.

Csodálatos kilátás a káli medencére, Somlóra és a Sümegi várra.A Ság hegy egy ötmillió éves, 291 méter magas vulkanikus tanú-hegy Vas megye keleti részén, a Kemenesalján, Celldömölk szomszédságában fekszik. A Vulkán Gyógy-és Élményfürdő 3 km-re található.Az ingatlan teljes mértékben felújított, modern, azonnal költözhető, akár állandó lakhatásra, vagy csak csupán hétvégi háznak tökéletesen megfelel.Környezete rendezett. Az ingatlanhoz tartozik egy kisebb terület, amit gyönyörű rózsafákkal ültettek be, illetve tartozik hozzá egy nagy terasz is! Nagyon hangulatos. Ajánlom azoknak akik szeretnének kikapcsolódni és a nyugalom harmóniájába cseppenni!További információkért és megtekintésért hívjon, vagy küldjön e-mailt.

Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.

Referencia szám: HZ034330-IN


Elhelyezkedés

Celldömölk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546496


+36 30

Ingatlannet kód: NET6546496

Az általad megtekintett eladó celldömölki nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 370 000 Ft. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546496. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Celldömölk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.