star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Cserkút

  • 2 396 m²

    alapterület

Vételár:

36 millió Ft

Eladó nyaraló Cserkút

  • 2 396 m² alapterület

  • Eladó nyaraló Cserkút

  • 2 396m²


Ár:

36 000 000 Ft

Az ingatlanról:

ELADÓ Pécs közelében, városi busszal megközelíthető helyen, 1598 m2-es zártkert, zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület, valamint 798 m2-es legelő.

A ház 2008-ban épült, 60 m2 hasznos alapterületű, kétszintes, jó állapotú, jelenleg is lakható. Falazata tégla, a tetőn cserépfedés, a csatornákat 3 éve cserélték alumínium csatornára.
Az alsó szinten található konyha, étkező, fürdő, külön WC, kamra, kettő gépészeti tér.
Főzési lehetőség villanytűzhelyen vagy fatüzelésű tea tűzhelyen lehetséges.
A felső szint külön bejáraton át is megközelíthető, háló + nappali, tároló, és WC helyiségek találhatók.
A terület teljes víz és villany ellátottsággal rendelkezik. Vízellátásról a kútból nyert vízzel, házi vízmű gondoskodik, mely 2023-ban cserélve lett. Télen a ház melegét padlófűtés és kazán, a felső szinten radiátor adja.

A ingatlanhoz állattartásra alkalmas melléképületek, valamint gazdálkodáshoz szükséges helyiségek is tartoznak.
A kertben minden megtalálható, ami az önellátáshoz szükséges, gyümölcsfák, vetemény a kiskertben és melegágyban. A terület alkalmas egy család megélhetését biztosítani.
Amennyiben fürdőtó vagy kerti-tó szerepel vágyai között, lehetősége adott, a földmunka már elkészült.
Mindkét terület körbekerített, állattartásra és növénytermesztésre alkalmas. Megközelíthetősége a 6-os számú főúról kb. 600 méter részben aszfaltos és részben murvás úton lehetséges.

Az ingatlan nagy lehetőséget rejt azoknak akik szeretnének saját gazdálkodást folytatni egy csendes helyen, és mégis Pécs közelében maradni.

Az ingatlan jogilag rendezett, forgalomképes, elővásárlási jog nem illeti meg a telekszomszédokat.

A fotók között található alaprajz tájékoztató jellegű.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal.

Irányár: 36.000.000 Ft

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.

Kőmíves Hajnalka
+36 30 562 7730
komives.hajnalka@szephazingatlan.hu


Elhelyezkedés

Cserkút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613372


+36 30

Ingatlannet kód: NET6613372


A nyaralóról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 396 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A nyaraló ára 36 millió Ft, négyzetméter ára 15 025 Ft, ami a cserkúti átlaghoz képest 96%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kőmíves Hajnalka referens a Szép Ház Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613372. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserkút ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.