star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Csongrád

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 125 m²

    telek

Vételár:

14,8 millió Ft

Eladó nyaraló Csongrád

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 125 m² telek

  • Eladó nyaraló Csongrád

  • 62m²


Ár:

14 800 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG az OTP Ingatlanpont kínálatában!
Csongrád, Öregszőlőkben, betonúthoz közel elhelyezkedő tégla építésű nyaraló eladó! A Tisza 500m-en belül megközelíthető.
A 2125m2-es telken elhelyezkedő 3 szintes (pince (27m2), földszint (25m2), tetőtér (hasznos alapterület kb. 10m2) téglaépület nyaralónak, de állandó lakhatás céljára is kiválóan alkalmas. A telek szépen gondozott, szőlő és frissen telepített gyümölcsfa csemeték vannak benne. A teljes terület automata csöpögtető rendszerrel öntözhető.
A betonozott pice 25m2 alapterületű, a földszinten egy közlekedő, nappali, konyha, és egy kisebb méretű fürdőszoba kapott helyet. A tetőtérben további 2 hálószoba került kialakításra, ahol a legmagasabb ponton 213cm a belmagasság. A 190cm alatti területek ágyak, valamint tárolás céljából kiválóan hasznosíthatók.
A földszinten egy fatüzelésű kályha biztosítja a téli időben is a meleget, amely a hagyományos téglakémény segítségével a padlásteret is fűti. De hűtő-fűtő klíma beszerelésével a fűtés is modernizálható. Az ingatlan vízellátásáról ikerlábas fúrt kút gondoskodik, amely a konyhába és a fürdőszobába egyaránt be van vezetve. Az áram 3x16 amper.
A Körös-torok pár perces autóúttal, vagy aszfaltozott kerékpárúton a Tiszagáton kerékpárral is elérhető.
Az ingatlan besorolása szőlő, az épület gazdasági épületként való feltüntetése folyamatban van, melynek következtében a földtörvény hatálya alá esik, ezálta ki kell függeszteni.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!
Nézzük meg együtt, nem fog csalódni!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót biztosítunk. Az OTP Bank által közvetített Babaváró, Csok hitel és piaci kamatozású hitel, vagy egyéb kölcsönök intézését vállaljuk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint ügyvédet biztosítunk.
***Válasszuk ki együtt az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot! Banki sorban állás nélkül!***

Referencia szám: M271711-IN


Elhelyezkedés

Csongrád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640857


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640857

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csongrádi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 125 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 14,8 millió Ft, négyzetméter ára 238 710 Ft, ami a csongrádi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lázár Krisztina referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640857. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csongrád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.