star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Dány

  • 50 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

25,5 millió Ft

Eladó nyaraló Dány

  • 50 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó nyaraló Dány

  • 50m²


Ár:

25 500 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Budapesttől 40 km-re található horgászparadicsomban a dányi tó partján épült 2 szintes, alápincézett 1 + 2 fél szobás 50 nm-es családi házat ajánlunk érdeklődőink figyelmébe. A felépítmény jó állapotú, a 800 nm-es kert gondozott, örökzöldekkel gyümölcsfákkal beültetett. A telken található még egy 10 négyzetméteres tároló, egy felújítandó medence valamint egy filagoria.
Az ingatlan adottságai folytán alkalmas mind hétvégi ház, mind folyamatos, életvitel szerű lakhatást biztosító otthon céljára .

Nézze meg az ingatlant, ha tetszik, tegyen ajánlatot!

Nálunk díjmentes!

HÍVJA TANÁCSADÓNKAT!

Bank független – INGYENES - pénzügyi tanácsadói szolgáltatásunk keretében hiteltanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Nálunk a bankok versenyeznek Önért!

Jelzáloghitelek, vásárlásra, szabadfelhasználásra
Személyi kölcsönök
CSOK teljes körű bonyolítása
Hitelkiváltás
Lakástakarék pénztár szerződések


Elhelyezkedés

Dány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545919


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


22 500 000 Ft

Dány

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 38m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545919

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dányi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A nyaraló ára 25,5 millió Ft, négyzetméter ára 510 000 Ft, ami a dányi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Puky Dóra referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545919. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.