star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Gárdony

  • 60 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 213 m²

    telek

Vételár:

52,9 millió Ft

Eladó nyaraló Gárdony

  • 60 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 213 m² telek

  • Eladó nyaraló Gárdony

  • 60m²


Ár:

52 900 000 Ft

Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Eladó állandó lakásra alkalmas családi ház Gárdony, Fogas utcában. A 60 nm-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás, tégla építésű, felújított ház 213 nm-es összközműves telken, nyárikonyhával, a tóparttól fél perc sétára található.

Hangulatos, gazdaságos otthon, mely fekvése miatt kiemelkedő értéket képvisel.

A házban található egy étkező (11,5 nm), melyből nyílik egy hálószoba (8,6 nm), konyha (4,6 nm), fürdőszoba+wc (4,8 nm), egy nagyobb szoba (16,3 nm), melyből a kisebb, utcai szobába léphetünk (10,6 nm). A kertből nyílik az épület hátsó szárnyában található wc (1 nm) és zuhanyzós fürdőszoba (2,3 nm). Belmagasság: 270 cm. A kert sarkában helyezkedik el a nyárikonyha épülete.

A tégla épület legkisebb részét a 60-as években építették, majd ezt a 80-as évektől kezdve 2 ütemben bővítették mostani nagyságára. A házat 2017-ben újították fel, melynek keretében az utcafronti ablakokat hőszigetelő üveggel látták el, a többi nyílászárót újra cserélték (fa). Az épületet vízszigeteléssel látták el, a falakat 10 cm hungarocell szigeteléssel, a padláson pedig cellulózbefújásos szigetelést alkalmaztak. Ennek köszönhetően az épület fűtése gazdaságos (1300 m3 gáz/év). A belső fürdőszoba felújítása 2 ütemben, 2017-ben, és 2022-ben történt. A ház kifogástalan állapotban van, háztartási gépekkel, beépített bútorokkal együtt eladó.

A tető cserép fedésű, monolit beton, illetve fa födémes. Gáz cirkofűtés szolgáltatja a meleget (gáz parapet kazán), a fürdőszobában elektromos törölközőszárítót is elhelyeztek. A középső szobában kandalló található. A burkolatok laminált parketta, és járólap. A fürdőszobában villanybojler található. A házban a riasztórendszert kiépítették. Az épület hétvégi ház besorolású, de hosszú idő óta állandó tartózkodásra, családi háznak használták.

A kert egy kisebb díszkertből, és egy füvesített hátsó kertből áll, mely a faburkolatú teraszhoz kapcsolódik. Minden helység ablakos, világos.

A környékről:

Tóparttól fél perc sétára található, csendes, üdülőházas környezetben, a vasúttól legtávolabbi utcában.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Gárdony, Fogas utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6558465


Szilágyi-Nagy Ildikó

Szilágyi-Nagy Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - X. kerület

Balla Ingatlan - X. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6558465

Szilágyi-Nagy Ildikó

Szilágyi-Nagy Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - X. kerület

Balla Ingatlan - X. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gárdonyi (Fogas utca) nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 213 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (egyedi). A nyaraló ára 52,9 millió Ft, négyzetméter ára 881 667 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Szilágyi-Nagy Ildikó referens a Balla Ingatlan - X. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6558465. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.