star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Győr

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 977 m²

    telek

Vételár:

44,8 millió Ft

Eladó nyaraló Győr

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 977 m² telek

  • Eladó nyaraló Győr

  • 49m²


Ár:

44 800 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Varázslatos Zártkerti Ingatlan - Győr-Sashegypuszta közelében - Az álmaid Otthona, csak egy lépésre van Tőled!

Megvételre kínálunk Győrben egy káprázatos zártkerti ingatlant!

Élj távol a város zajától, csendes és családias részén Győrnek! A városközpont pár percnyire mégis elérhető az Otthontól, autóval!
A kínált zártkerti ingatlan főbb jellemzői:- 2022-ben Épült, Szerkezete : tégla.- 2023-ban Hozzáépülve : könnyűszerkezetű kiegészítés: az ingatlan hátsó része könnyűszerkezetű, ami lehetőséget ad arra, hogy további bővítéseket, átalakításokat végezz, így még inkább a saját igényeidre szabhatod az otthonod.- Könnyű Átépítési és Alakítási Lehetőség: Az ingatlan könnyen alakítható, így igazán az elképzeléseid szerint formálhatod és bővítheted.- Modern technológia és a funkcionalitás találkozása: okosotthon funkciókkal felszerelt- Okosotthon Funkciók: Lépj be a jövőbe ezzel az OKOSOTTHONNAL, amely lehetővé teszi, hogy a világítást, a fűtést, és más funkciókat egyszerűen és kényelmesen vezérelhesd a telefonodról vagy táblagépedről.- Magas kopásállóságú járólap és parketta burkolatok. Műanyag nyílászárók, biztonságizáras bejárati ajtó.- Kutyabarát Környezet: A ház külön beépített, hőszigetelt kutyaajtókkal felszerelt. Hőszigetelésüket a kettős plexiüvegnek, valamint a köztük lévő levegőrétegnek köszönhetik. Az ajtókeretre ragasztott időjárásálló sörte pedig teljesen kizárja a huzatot. Ennek köszönhetően a házikedvenced is mindig otthonosan érezheti magát a házban.(Amennyiben a Vevő számára a kutyaajtó megtartása szükségtelen, az ingatlan jelenlegi tulajdonosa - a vevő számára díjmentesen - elvégezteti ennek befalaztatását.)- Energiatakarékos Üzemelés: A modern kialakítás és az energiahatékony megoldások révén minimalizálhatod az energiaszámláidat, miközben környezettudatosan élsz.- Az ingatlan kiváló elrendezésű, tartalmazza: az előteret, nappali-étkező-konyhát, hálószobát, fürdőszobát és a lenyűgöző teraszt.- Terasz: A nappaliból kényelmesen kiléphetsz a teraszra, ahol friss levegőn élvezheted a csendet és a természet szépségeit. Alkalmas grillezésre, partikra, beszélgetésekre, mindez: családod és barátaid körében!- Telek: Az ingatlan 977 m² telekkel büszkélkedhet, amelynek végében még egy kerti tároló is helyet kapott. Rengeteg lehetőség adott, hogy a szabadban kibontakoztasd az elképzeléseid, álmaid. Kiépítheted akár vágyaidnak megfelelően a saját medencédet a telkeden, akár fedett udvari autóbeállódat, vagy akár egy hangulatos parkosítással is gazdagíthatod ingatlanod udvarát.NE HABOZZ!

Válts valóra egy új életet ebben a modern, fiatalos otthonban, ahol minden adott a BOLDOG; BIZTONSÁGOS és kényelmes élethez! A gyönyörű Sashegypusztán található ingatlan várja az Új Tulajdonosát!Ha szeretnéd személyesen megtekintenéd az ingatlant, vagy kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeimen!Érdeklődés és további információkért hívjon!!

44800000 Ft
Csóka Laura
+36305186799
csoka.laura@dh.hu

Referencia szám: HZ080518-IN


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6575909


Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6575909

Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó győri nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m², míg a hozzá tartozó teleké 977 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 44,8 millió Ft, négyzetméter ára 914 286 Ft, ami a győri átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Radványi Nikolett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575909. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.