star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Gyula, Városerdő

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 454 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó nyaraló Gyula, Városerdő

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 454 m² telek

  • Eladó nyaraló Gyula, Városerdő

  • 85m²


Ár:

42 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Városerdő 6 km-re Gyula városától a Fekete-Körös bal partján található, egyben a város üdülőterülete. A homokos szabadstrandja kedvelt pihenőhely különösen a nyári hónapokban, fürdőzésre, vízisportolásra és horgászásra is kiváló. A környéket Békés megye legszebb táji egységének tartják, számos kirándulóút, és tanösvény található.
Az ingatlan itt a Városerdei részén egy csendes, szép utcában található 1975 évben épült és 2023 évben felújításokon átesett emeletes, tégla falazatú téliesített nyaraló.
Az ingatlan statikailg kifogástalan állapotban van, a felújítások során a villamos hálózat korszerűsítése (3x22A, H tarifa) és a vízhálózat cseréje is megtörtént. A ház felújítása során kívül 10 cm-es hőszigeteléssel lett ellátva, illetve a szobákban új magas kopás állóságú parketta lett lerakva.
Az ingatlan elosztása:
- a földszinti részen található egy tágas nappali, előszoba, konyha, fürdőszoba, háztartási helység, Wc.
- az emeleti részen pedig 2 szoba, amelyeket egy központi közlekedőről lehet külön megközelíteni.
Az ingatlan fűtéséről elektromos panelek és egy gazdaságos Gree típusú inverteres klíma berendezés, a melegvíz ellátásáról pedig egy villanybojler gondoskodik.
Az ingatlanhoz tartozik egy 454 m2-es teljesen körbekerített, rendezett udvar is, ahol kialakításra került egy könnyű szerkezetes tároló helység is.
Az ingatlan per-teher mentes, 1/1 tulajdonban van, megegyezés szerint akár bútorozottan is eladó.
Az ház lakóterülete: 85 m2.
Az udvar összesen: 454 m2.
A terasz területe: 10 m2
Amennyiben ez a jó elosztású, szépen felújított és festői környezetben lévő ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján. berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, melléképület, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, közvetlen vízpart, háromfázisú áram, szúnyogháló, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Városerdő, Gyula Városerdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654417


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Gyula, vároerdei (Gyula Városerdő) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 454 m². További jellemzői: az építés éve 1975. Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 494 118 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654417. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Városerdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.