star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Gyűrűs

  • 1 620 m²

    telek

Vételár:

2,9 millió Ft

Eladó nyaraló Gyűrűs

  • 1 620 m² telek

  • Eladó nyaraló Gyűrűs


Ár:

2 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Eladó Gyűrűs település szőlőhegyén csendes, természetközeli környezetben zártkerti telek.
Fekvésének köszönhetően, kitűnő választás a növénytermesztés és a természet szerelmeseinek. Itt igazán kikapcsolódhat, elbújhat a város zajától. Erdős panorámájával igazi hangulatos hétvégi teleknek ideális!

A több mint 10 m széles és mintegy160 m hosszú terület út melletti közel 30 méter széles sík sávjában fenntartható a gyümölcsös, de nyaraló is kialakítható, építhető. A telek Keletre néző lejtős része kiválóan alkalmas kertészkedésre, gyümölcstermesztésre. Tökéletes lehetőség túrautak kiinduló pontjának is akár gyalogtúrákhoz, akár a gépjárművel hamar elérhető zalaegerszegi, kehidakustányi, keszthelyi, hévizi látnivalókhoz is.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele és tegyen ajánlatot. További információkért hívjon bizalommal! Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes! Megközelíthetősége többnyire aszfaltos úton.


Elhelyezkedés

Gyűrűs, Rákóczi Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6608035


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6608035

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

A nyaralóról 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 620 m². A nyaraló ára 2,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 790 Ft. Az ingatlant Megyer Csaba referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608035. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyűrűs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.