star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Harkány

  • 48 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 225 m²

    telek

Vételár:

17,5 millió Ft

Eladó nyaraló Harkány

  • 48 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 225 m² telek

  • Eladó nyaraló Harkány

  • 48m²


Ár:

17 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Harkány- a Lomb utcában, 225 nm-s telken, 1980-s építésű, belső 2 szintes, összesen 48 nm –s ikernyaraló, FELÚJÍTANDÓ ÁLLAPOTBAN, udvarra néző fedett terasszal és kis kerti szerszámos épülettel, azonnal birtokba vehetőn eladó.
A nyaraló észak–déli-nyugati tájolású, tégla építésű, eredeti fa nyílás zárókkal, pala tetővel,és a bejáratnál egy fedett terasszal. Alsó szinten egy kis nappali –étkező, zuhanyzós kis fürdő, külön wc, főzőfülke, és egy kis hálószoba található. Emeletén egy hálószoba, fürdőszobával került kialakításra. A nyaraló fűtése kis kályhával, klímával megoldott. A nyaralóban víz és villany van, gáz az utcában, rendszeres szemétszállítás is biztosított.
A nyaraló éves adója: 38.400Ft
A felújítandó nyaraló nagy előnye, hogy új tulajdonosa saját ízlés szerint újíthatja, alakíthatja. Közvetlen szomszédságban, és a nyaraló ezen övezetén, sok esetben megvásárolt kis nyaralókat tulajdonosai szépen felújították, átalakították, és egész évben lakják.
Amennyiben személyesen is megtekintené a nyaralót, egyeztessünk egy időpontot, kulcsom van az ingatlanhoz.
Iár: 17,5M Ft Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Harkány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649908


+36 30

Ingatlannet kód: NET6649908


Az általad megtekintett eladó harkányi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m², míg a hozzá tartozó teleké 225 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A nyaraló ára 17,5 millió Ft, négyzetméter ára 364 583 Ft, ami a harkányi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649908. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Harkány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.