star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kaposmérő

  • 37 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 3 668 m²

    telek

Vételár:

2,5 millió Ft

Eladó nyaraló Kaposmérő

  • 37 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 3 668 m² telek

  • Eladó nyaraló Kaposmérő

  • 37m²


Ár:

2 500 000 Ft

Szobák száma
2 (0 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Kaposmérőben, a Tanár hegyen kínáljuk megvételre ezt a szép természeti környezetben fekvő telket, rajta egy kétszintes kisebb házzal (2 x 6 m2) és egy két helyiségből álló pincével (25 m2). A telek zártkerti művelés alól kivont, azonnal birtokba vehető. Nagysága 3668 m2, könnyen meg lehet közelíteni azzal együtt, hogy az út utolsó szakasza földút. A telek nagyobb része sík, egyenes, a ház mögött kissé lejt. Az épület alsó része tárolóként használható, felső része egy kis szoba, ami kályhával fűthető. Pár méterre található a pince. A villany mindenhol bent van, víz miatt érdemes kutat fúrni, illetve az esővizet összegyűjteni. Több termő gyümölcsfa található a területen. A környék rendezett, kulturált, hasonló hétvégi házak állnak a szomszédságban, és több szálláshely is van a közelben. Kirándulóutak, bicikliút, borospincék, és természetesen a Kassai-völgy programjai vonzzák a látogatókat. Kaposmérő infrastruktúrája jó, a buszmegálló 10 perc séta.


Elhelyezkedés

Kaposmérő, Tanár hegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625728


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625728

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kaposmérői (Tanár hegy) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 37 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 668 m². A nyaraló ára 2,5 millió Ft, négyzetméter ára 67 568 Ft. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625728. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposmérő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.