star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kecskéd

  • 15 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 050 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó nyaraló Kecskéd

  • 15 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 050 m² telek

  • Eladó nyaraló Kecskéd

  • 15m²


Ár:

15 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Eladó imádott teljesíthető hétvégi ház az Oroszlány és Kecskéd közötti dűlőben.
A 2050 m2 nagyságú telken álló 30 m2 lakótérrel rendelkező tégla építésű teljesen alápincézett nyaraló felújítását megkezdte a tulajdonos. Sajnos családi okok miatt a folytatásra és a befejezésre már nem tudtak sort keríteni.
Az épület 3 szintes. Az alsó szint pince, ahol el lehet helyezni a gépészetet. Mivel korábban ezen a területen szőlőművelés volt, itt tárolták a terményt és itt végezték el préselést és egyéb munkákat. A szőlőt néhány éve kivágatták, mert egészségi állapotuk már nem tette lehetővé a szakszerű művelését. Már csak egy lugas méretű terület van belőle, ami alá a nyári melegben beülve lehet hűsölni.
Az első szint már a lakótér. Itt elkezdték kialakítani az előszobát, a fürdőt és a konyhát. A vizes munkákat elvégezték. A burkolások, szaniterek még hátra vannak.
Itt még marad hely egy kis beszélgetős nappali kialakítására, ahonnan lépcső vezet az emeleti szobába, amit hálónak szántak. Ebből a szobából ki lehet lépni az erkélyre, ami az épület teljes szélességében elnyúlik.
Villany van (32A), a vizet egy 83 méter mély tiszta vízű fúrt kút biztosítja, amit szivattyú segítségével jut a házba. Csatorna nincs, de az épített emésztő kiválóan működik.
A fűtést korábban palackkal, gázkonvektorral oldották meg, de elektromosra tervezték lecserélni. Ezért is került sor a villamos hálózat bővítésére.
Kis ráfordítással az épület télen-nyáron lakhatóvá tehető. Mivel a fő útról könnyen megközelíthető, már több család is kiköltözött a városból, éltvitel szerűen laknak itt. A buszközlekedés jó, a buszmegálló 2 perc séta. Akár Kecskéd, akár Oroszlány felé. Gyalog, vagy kerékpárral egyaránt közel a város.
Ha szeretnél nyáron madárcsicsergésre ébredni, csendes, nyugodt környezetben élni, alacsony fenntartási költséggel élni, gyere, nézd meg! Biztosan meg tudunk állapodni.
Az ár alkuképes!


Elhelyezkedés

Kecskéd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6477166


HASONLÓ INGATLANOK


6 900 000 Ft

Kecskéd, Határ utca

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 6m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6477166


Az általad megtekintett eladó kecskédi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 15 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 050 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft. Az ingatlant Cseke Gyuláné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6477166. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskéd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.