star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Komló

  • 45 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 380 m²

    telek

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó nyaraló Komló

  • 45 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 380 m² telek

  • Eladó nyaraló Komló

  • 45m²


Ár:

38 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Komló-Sikondán az "Egészség völgyében" panorámával a tóra két lakrészes 45 nm-es ház eladó. Alsó szinten nappali, két kisebb háló, konyha, fürdő és WC külön helyiségben. Az alsó rész fel lett újítva, műanyag ablakok, a utcafronti szoba redőnnyel, bejárati ajtó fa, termoüveges ablakokkal. Előtte fedett terasz 10 nm. A villanyvezetékek 3 éve szintén cserélve lettek. A beépített konyhában jelenleg indukciós főzőlap üzemel, de lehetőség van gáztűzhely beszerelésére is, a gázcsonk a falban. A szobákban laminált padló, a többi helyiségben térkő.
Külön a felső szint hátul kinti rozsdamentes feljáróval a tóra néző erkéllyel. Fent 3 helyiség van kialakítva. Zuhanykabinos fürdőszoba, WC-vel egy helyiségben, mosókonyha vagy gardrób, nappali - háló. A nappali egyik részében lehetőség nyílik egy kis konyharész kialakítására. A fenti szint nincs felújítva, de beköltözhető, jó állapotban van. A nappali részben linóleum padló, a fürdőben és a gardróbban térkő. Tetőcsere 2éve megtörtént, a lindab tető és a gerendák közé 15 cm-es szigetelés lett elhelyezve. A ház téglából épült 12cm-es szigeteléssel, radiátoros fűtés kondenzációs kazánnal, amely mindkét szintet fűti, a felső szinten nem használat esetén a termoszelep le is kapcsolható. Az alsó szinten a nappaliban, sütésre is alkalmas kandalló. A kályhához külön hőszigetelt kémény lett építve. A nyaralóban riasztó is üzemel. Az egész telek területe 380nm. Előkertben fedett kocsibeálló + a kertben 3szinten térkövezve lett, tujákkal árnyékolt udvar, amely lehetőséget ad házikert kialakítására is. Az ingatlan körbekerített, mögötte az erdővel. Hátsó kertben 4 nm-es fém, zárható tároló és egy külső szauna, külső zuhanyrész is helyet kapott. A ház mögött a hegyoldalban 6nm-es tároló, "pince". Telefonhoz, internethez kábel az oszlopon a ház előtt. Megbeszélés szerint a házban lévő bútorok is az új tulajdonosé lehet.
A környék madárcsicsergős és csendes, a tópart 100 m sétával elérhető. A közelben a vendégházak és a horgászok örömére egész évben egy kisbüfé is üzemel.


Elhelyezkedés

Komló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6651595


HASONLÓ INGATLANOK


158 000 000 Ft

Komló

  • Szobák: 9
  • Alapterület: 240m²

16 800 000 Ft

Komló

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 100m²
Az általad megtekintett eladó komlói nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m², míg a hozzá tartozó teleké 380 m². Parkolási lehetőség: 1 garázs. A nyaraló ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 855 556 Ft, ami a komlói átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Méhes Anita referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651595. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.