star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kulcs

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 898 m²

    telek

Vételár:

19,8 millió Ft

Eladó nyaraló Kulcs

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 898 m² telek

  • Eladó nyaraló Kulcs

  • 75m²


Ár:

19 800 000 Ft

Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Kulcs nyaraló övezetében téliesített könnyűszerkezetes kisház eladó.
Festői környezetben, jó levegőn és reggelente rigók társaságában kortyolhatja lattéját.
Az ingatlan alkalmas lakhatásra, de ha pecázni szeretne, nyaralónak is tökéletes választás.
A kisebb dombon lévő ház előtti parkoló két autónak is biztosít helyet.
A szendvicspanel jellegű könnyűszerkezetes faház belső szigetlése néhány éve történt meg. Fűtését elektromos radiátorokkal oldották meg, meleg víz ellátása villanybojlerrel történik. A házba villany és vezetékes víz van bevezeteve, gáz és csatorna nincs.
A többszintes nyaraló alsó szintjén konyha-nappali, fürdő-wc található, a középső szinten egy szoba és fürdő-wc, míg a tetőtérben kisebb szoba bújik meg. A kert lépcsőzetes, jó adottságokkal rendelkezik. Van egy kis veteményes és néhány gyümölcsfa.
Hívjon bátran, ha Ön is ilyet keres!


Elhelyezkedés

Kulcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6513515


+36 20

Ingatlannet kód: NET6513515


Az általad megtekintett eladó kulcsi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 898 m². A nyaraló ára 19,8 millió Ft, négyzetméter ára 264 000 Ft, ami a kulcsi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6513515. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kulcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.