star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Lakitelek

  • 34 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 287 m²

    telek

Vételár:

17,9 millió Ft

Eladó nyaraló Lakitelek

  • 34 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 287 m² telek

  • Eladó nyaraló Lakitelek

  • 34m²


Ár:

17 900 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Lakitelken, Tőserdő részén egy 34 m2 -es alapterületű, 287 m2 telken lévő belterületi hétvégi házat!Az ingatlan kifejezetten jó helyen helyezkedik el, közel a Holt-Tisza partjához, 200 méterre a termálfürdőtől! Megközelítése aszfaltozott úton lehetséges, a szomszédos ingatlanok is rendezettek, kifejezetten nyugalmas, szemben természetvédelmi területtel!A ház tégla falazatú, tetőszerkezete kiváló! Az ingatlanban egy nappali, melyből két félszoba nyílik külön bejárattal, egy konyha, fürdőszoba valamint egy WC külön helyiségben kapott helyet.A téli meleget egy olajradiátor, valamint egy hűtő-fűtő klíma biztosítja. Nemrégiben a házban a nyílászárók a bejárati ajtó kivételével ki lettek cserélve, ezek redőnnyel rendelkeznek. A házba két oldalról is be lehet menni, mind a kettő bejárat fedett teraszról nyílik. Az udvarban található egy kicsi tároló, mely alkalmas a kerti szerszámok tárolására. A kert rendezett, gyümölcsfákkal, örökzöldekkel beültetett, ehhez több kerti csap is biztosított, melyek vízellátását fúrt kút biztosítja. A közelben szinte minden pár perc alatt megtalálható (óvoda, posta, iskola, élelmiszerboltok, egészségügyi intézmény), valamint a kirándulni vágyók felfedezhetik a Kiskunsági Nemzeti Park részeként Tőserdő ritka látványosságait!Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

17900000 Ft

Referencia szám: HZ076818


Elhelyezkedés

Lakitelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6566465


Tenglovits Zoltán Lászlóné

Tenglovits Zoltán Lászlóné

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6566465

Tenglovits Zoltán Lászlóné

Tenglovits Zoltán Lászlóné

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lakiteleki nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m², míg a hozzá tartozó teleké 287 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A nyaraló ára 17,9 millió Ft, négyzetméter ára 526 471 Ft, ami a lakiteleki átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Tenglovits Zoltán Lászlóné referens a Kecskemét, Nagykőrösi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566465. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lakitelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.