star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Lenti

  • 200 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 740 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó nyaraló Lenti

  • 200 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 740 m² telek

  • Eladó nyaraló Lenti

  • 200m²


Ár:

19 900 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Lenti város Zala vármegyében, a Lenti járás székhelye. A Kerka folyó mellett fekszik a megye nyugati részén, közel a szlovén határhoz. Gyógyfürdője a Zala megye legvadregényesebb tájával megáldott címet kapta. A csend, a gyógyvíz és a Szent György energiavonalak együttes hatása garantálja az idelátogatóknak a stersszoldást és a pihenést. A környékbeli erdők élővilága rengeteg hobbi vadászt idecsalogat e mesés tájra.
A Lentihegyen kínálom eladásra ezt a csodálatos panorámás kilátással rendelkező, kivett zártkerti ingatlant. Megközelítése aszfaltozott úton történik. Jelen állapotában vendéglátóegységként vannak kialakítva az ingatlan helyiségei. Egy kis átalakítással nagyméretű családi ház varázsolható belőle.
Alsó szint: vendégtér, kiszolgáló pulttal, konyha, tárolóhelyiségek, 3 db vendégtoalett. Egy 80 nm-es alapterületű, betonozott, fedett, elszeparált(nem utcára néző) terasz tartozik hozzá. A vendégtérből 2 nagy méretű hálószobát lehet kialakítani. Az alsó szint téglaépítésű.
Emeleti szinten, amely könnyűszerkezetes kivitelezésű egy 50 nm-es irodai rész vagy privát szféra kialakított. helyiségei: kis konyha(a képen étkezőként látható), ahol a vizesblokk bevezetve, de jelen pillanatban a szerelvények hiányoznak, spejz, zuhanyos fürdőszoba egy légtérben a toalettel, egy kisebb és egy nagyobb hálószoba, a nagyobbikhoz 20 nm-es panoráma terasszal. Innen csodálatos kilátás nyílik a környező tájakra. Párzási időszakban hallani a szarbasbőgést.
Közművek: villany(77 Amper, ipari áram), vezetékes ivóvíz, gáz az utcában(igény szerint rá lehet csatlakozni a rendszerre) és derítő.
Az ingatlan megtekintett állapotban, a berendezés alkú tárgyát képzi. Ha szeretne egy vendéglátóhelyet, akár szálláshelyet, akár állandó lakhatásra kialakítani ezt az egységet, itt megteheti. Nem minden nap találkozik az ember olyan ingatlannal, amelyik 2 nagy( 20 nm-es és egy 80 nm-es) panoráma terasszal rendelkezik!


Elhelyezkedés

Lenti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573692


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573692

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lenti nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 740 m². További jellemzői: az építés éve 2000. A nyaraló ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 99 500 Ft. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573692. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lenti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.