star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Lepsény

  • 864 m²

    telek

Vételár:

7 millió Ft

Eladó nyaraló Lepsény

  • 864 m² telek

  • Eladó nyaraló Lepsény


Ár:

7 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Zártkert eladó Lepsényben

Lepsény zártkerti részén, a Katica dűlő közelében eladó egy 864 négyzetméter nagyságú zártkerti ingatlan. Az utcafronton lévő, 1960-ban épült vályog falazatú épületből lehet lemenni a negyven négyzetméteres pincébe.

A telek a kertes mezőgazdasági terület (Mk) besorolásba tartozik, melyen 3%-os beépítés lehetséges.

Az ingatlanon lévő, keményfából épített 22 négyzetméter területű helyiségben jó hangulatú hétvégi programokat lehet szervezni, melyhez a villanycsatlakozás rendelkezésre áll.

A kvarchomokba épített pince kellemes hőmérséklete lehetővé teszi a zöldségek, a gyümölcsök és egyéb hűsítő italok hosszabb távú tárolását.

A zártkert közel van a 7-es Fő úthoz, mégis meglepően csendes környék, Polgárditól csak pár perc távolságra van.

Amennyiben hétvégi kikapcsolódásra keres művelhető zártkerti ingatlant, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot! Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Referencia szám: TK091349


Elhelyezkedés

Lepsény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626616


+36 20

Ingatlannet kód: NET6626616


A nyaralóról 14 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 864 m². A nyaraló ára 7 millió Ft, négyzetméter ára 8 102 Ft. Az ingatlant Lócskai István Árpád referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626616. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lepsény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.