star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Lukácsháza

  • 15 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 590 m²

    telek

Vételár:

16,2 millió Ft

Eladó nyaraló Lukácsháza

  • 15 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 590 m² telek

  • Eladó nyaraló Lukácsháza

  • 15m²


Ár:

16 200 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Csömötei szőlőhegyen felújított pince eladóCsömötei szőlőhegyen felújított pince eladó
A hangulatos, tégla építésű pince (14,96 nm) bővíthető, a 3%-os beépíthetőségnek megfelelően. A telek mérete: 2590 nm. Az ingatlan besorolása: kivett zártkerti művelés alól kivett terület
Lépcső vezet a fogadó szinte, ahol egyből a hangulatos konyhába érünk (4,65 nm). Ehhez kapcsolódik egy szoba (7,15 nm), amelyen áthaladva jutunk el a vizes helyiségbe (3,16 nm), ahol a zuhanyzó és a wc egyben kapott helyet. Tető: cserép.A házban megtalálható: - vezetékes ivóvíz (új)- villany, éjjeli áram (új)- a szennyvíz zárt szennyvízgyűjtőben, az épülettől kb. 10 m-re található- fűtési lehetőség: falra szerelt elektromos hőleadóval- betonos útról megközelíthető- parkolás a pince előtt vagy a zárt udvarban.A ház alatt pince található.
Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában, könnyen átalakítható, bővíthető.
Alkalmas lakhatásra, de a beépíthetőség korlátaival új tulajdonosának számolnia kell.
A város közelsége (Szombathely, Kőszeg) miatt ideális választás mindazoknak, akik a családi, baráti összejöveteleket friss levegőn, gyönyörű környezetben képzelik el. Nagyszerű közösség, remek programok jellemzik a környéket. A kikapcsolódás mellett aktív társasági életben való részvételre is számíthat az, aki ezt a borospincét választja.
Irányár: 16.200.000 Ft
Imre Viktória


Elhelyezkedés

Lukácsháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636539


+36 30

Ingatlannet kód: NET6636539


Az általad megtekintett eladó lukácházi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 15 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 590 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 16,2 millió Ft, négyzetméter ára 1 080 000 Ft. Az ingatlant Imre Viktória referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636539. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lukácsháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.