star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Mártély

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 362 m²

    telek

Vételár:

24 millió Ft

Eladó nyaraló Mártély

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 362 m² telek

  • Eladó nyaraló Mártély

  • 70m²


Ár:

24 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Mártélyon, a Tisza szépséges holtága üdülő területén,állandóan lakható tégla építésű üdülőt kínálok eladásra.
Az ingatlan 70 m2, kétszintes,2 szobás, alsó és felső szintje is beépített. A földszinten a nagy teraszról nyílik a konyha, a garázs. Az udvar felől közelíthető meg a tusoló és a WC. Az emeletre biztonságos vaslépcsőn juthatunk fel. Itt a teraszról léphetünk a nappaliba. Ebből nyílik a háló és a fürdő, WC-vel. A Tisza folyó vize utoljára 2008-ban öntött ki. Így az ingatlan rendszeres karbantartását sem akadályozza egy áradás. A biológiai szúnyogírtás eredményeként nem teszik kellemetlenné a pihenést a vérszívók.
Az udvaron 80 méteres mély fúrtkút szolgáltatja a vizet a fürdőbe és a WC-ben. A fűtés is megoldott az emeleten levő csempekályhával. A melegvizet villanybojler biztosítja.
Az üdülő kertje lehetőséget nyújt kinti sütögetéshez, grillezéshez is.
A horgászoknak igazi paradicsom a Holtág közelsége, mely 5 perc sétával elérhető.
Mártély lakossága kb 1300 fő, a legközelebbi város Hódmezővásárhely, közigazgatásilag is ide tartozik az üdülő területe.
Ha szeretne üdülve lakni egy csendes környezetben, akkor rátalált a megfelelő ingatlanra.
Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor.

Szabó Ernő +36 30 416 2393
Prémium Ingatlanértékesítő alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, új villamoshálózat, kertkapcsolat, garázs lehetőség, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Mártély, Mártély


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585803


+36 30

Ingatlannet kód: NET6585803


Az általad megtekintett eladó mártélyi (Mártély) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 362 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 24 millió Ft, négyzetméter ára 342 857 Ft. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585803. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mártély ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.