star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Mesteri

  • 100 m²

    alapterület

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó nyaraló Mesteri

  • 100 m² alapterület

  • Eladó nyaraló Mesteri

  • 100m²


Ár:

25 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

A Ság hegy lábánál fekvő kis településen, Mesteriben eladó egy mesés kis házikó hatalmas birtokkal.

A festői tájpanorámával rendelkező ingatlan 3 szintes, alapterülete 6X8 méter, körülbelül 45 nm, a három szint összterülete pedig körülbelül 100 nm.

Ajánljuk:

- Állandó lakhatásra
- Nyaralónak
- Befektetésnek
- Mezőgazdasági célra
- Vendéglátás célra-Hegyi borozó , vendégház

A ház 10 perces kényelmes sétára fekszik a faluban található termálfürdőtől. Több erdei túraútvonal is található a természetvédelmi területen, a telek végéből induló kis erdei ösvény pedig a kráter pereméig vezet.

A telek zártkert, összesen 2462 nm, aminek egy része gyep, rét, egy része a ház körüli terület, nagyobb része pedig a hegyoldalban található szőlő, gyümölcsös.

A szőlőművelés a környéken jelentős szerepet játszik! A telken található sok gyümölcsfa, illetve 7 sor szőlő, köztük pátria, rozália, saszla és irsai fajták akár 1000 liter bort is adnak évente, a tulajdonos legnagyobb örömére.

A birtokot a jelenlegi tulajdonos folyamatosan karbantartotta, a szőlőt művelte, a területet rendezte, aminek gyümölcsét a jövőbeni tulajdonos is kiélvezheti, a termelést folytathatja.

Az ehhez szükséges eszközök, gépek mind rendelkezésre állnak. A ház vételára a teljes berendezést, felszerelést tartalmazza, köztük a bortermeléshez szükséges összes eszközt is.

Műszaki adatok:
- A kerti tároló alatti 3000 literes csiszterna biztosítja az öntözéshez szükséges vizet,
- A központifűtést egy vegyestüzelésű kazán látja el,
- A melegvizet két villanybojler adja,
- A cseréptetős épület tetőtere is be lett építve,
- A tető és a ház kívülről is 70%-ban szigetelt.

A ház alsó szintje kőből, a fenti két emelet pedig téglából épült. Mivel az ingatlanba be van vezetve a villany és a fúrt kútról egy házi vízmű segítségével az ivóvíz minőségű vízellátás is biztosított, valamint radiátoros központifűtéssel is rendelkezik, így állandó lakhatára is tökéletesen megfelel.

Összeségében egy rendkívül jól karbantartott ingatlan, csodálatos panorámával, gyönyörű környezetben, mely több célra is hasznosítható.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Mesteri


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546571


+36 30

Ingatlannet kód: NET6546571


A nyaralóról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A nyaraló ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 259 000 Ft. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546571. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mesteri ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.