star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Mezőszentgyörgy

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 4 084 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó nyaraló Mezőszentgyörgy

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 4 084 m² telek

  • Eladó nyaraló Mezőszentgyörgy

  • 60m²


Ár:

19 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Elképzelni sem tudok ennél alkalmasabb ingatlant, ha valaki önellátó gazdálkodásra vagy csendes elvonulásra vágyik.

Kitűnő lokációban:
Lepsénytől és a 7-es úttól 3 km-re, Balatonvilágostól 9 km-re fekszik Mezőszentgyörgy egy hamisíthatatlan kis mezőfalu. Lakosai többnyire növénytermesztéssel foglalkoznak, de sokan járnak át dolgozni a közeli Székesfehérvárra, Veszprémbe és a Balatonra is.

Itt kínálok megvételre egy külterületi, 969m2-es telken épült, 2szobás téglaházat, és a kert végében 1 HOLD szántóföldet. (AK.10.8)

Megközelíthetősége:
A faluból kihajtva szántók közt, jó minőségű murvás úton lehetséges. Szomszédságában csupán 4, nyaralónak használt ház található.

Közművek:
2 fúrt kút (víz a házba is be van vezetve)
Gáz (konvektor hőleadók)
Áram (meleg vizet villanybojler szolgáltatja)
Szennyvízelvezetés derítőbe történik

A 60m2-es ingatlan elosztása:
A fedett teraszról egy könnyűszerkezetes, 3 oldalról nagy ablakokkal ellátott, jelenleg nappalinak használt télikertbe lépünk.
Balra fordulva egy közlekedőbe érkezünk, innen nyílik a fürdőszoba, kamra, konyha és egy 16m2-es szoba, amelyből nyílik a 12m2-es háló szoba.

Statikailag stabil állapotú, a tetőtér beépíthető! Tetőszerkezete jó, héjazata 10 éve lett cserépre cserélve.

Befüvesített előkertjében gyönyörű rózsák, hóvirágok nyílnak és helyet kapott itt egy aknás garázs és egy kisebb tároló is.

A ház mögötti kb. 800m2-es telken a növény termesztők álmával találkozhatunk, bőven termő gyümölcsfák alatt szépen gondozott kerttel, boltíves pincével, tárolókkal, jó állapotú melléképületekkel.

A kertből nyíló 3114m2-es szántó jelenleg művelés alatt áll, ha Ön nem szeretné még használni az sem jelent gondot.

Kisebb anyagi ráfordítással az ingatlan korszerű, meleg búvóhelye és otthona is lehet, ahol megvalósíthatja rég dédelgetett álmait!

Kérdéseivel és megtekintési szándékával hívjon a hét bármely napján!

Szeretettel várom a Balatonon!


Elhelyezkedés

Mezőszentgyörgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629520


+36 20

Ingatlannet kód: NET6629520


Az általad megtekintett eladó mezőszentgyörgyi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 084 m². Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 331 667 Ft. Az ingatlant Czidor Emőke referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629520. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőszentgyörgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.