star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Miskolc

  • 9 315 m²

    telek

Vételár:

15,99 millió Ft

Eladó nyaraló Miskolc

  • 9 315 m² telek

  • Eladó nyaraló Miskolc


Ár:

15 990 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Miskolc belterületének határától pár száz méterre, a városközponttól autóval néhány percre az Árok utcában egy két helyrajzi számon lévő, összesen 9315 nm-es két zártkerti ingatlant gyönyörű kilátással a Bükk-hegységre. A terület kiválóan alkalmas építkezésre, de kertészkedésre és állattartásra is kiváló. A két telek déli kitettségű, kizárólag egyben eladó (4577 nm + 4738 nm).
Gondozott gyümölcsös, illetve öntözőberendezéssel ellátott 300 nm-es kert is található az ingatlanon. A vezetékes víz be van kötve (az öntözéshez külön mérőóra van beszerelve), az áram pedig az utcában található.
A környéken új építésű ingatlanok épültek a közelmúltban. Lakott, biztonságos környék kedves és figyelmes szomszédokkal.
Az ingatlan jelenleg 3%-ban beépíthető, akár 279 nm-es épület is felhúzható rá.


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615950


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615950

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

A nyaralóról 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 9 315 m². A nyaraló ára 15,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 717 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 99%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Baranyai Marianna referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615950. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.