star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Nagykanizsa, Látóhegy

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 315 m²

    telek

Vételár:

7,95 millió Ft

Eladó nyaraló Nagykanizsa, Látóhegy

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 315 m² telek

  • Eladó nyaraló Nagykanizsa, Látóhegy

  • 30m²


Ár:

7 950 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nagykanizsán a csónakázó tó közelében, a legszebb hétvégi házas övezetben, a Látóhegyen 2315 nm-es terület a rajta levő házikóval,tárolóépületekkel, ásott kúttal, eladó.

A telek szép széles (18m), lejtős, a felső végéből csodálatos panoráma tárul elénk, a környező dombok irányába. Innen gyönyörködhetünk a tájban és hallgathatjuk a madarak csicsergését. A terület körbekerített, sok termő gyümölcsfával, konyhakerettel, virágokkal.
A tégla házikó előtér, konyha, szoba, pince helyiségekből áll. Villany be van vezetve, vezetékes ivóvíz a telken belül van. Illetve vízvételi lehetőségként ásott kút is rendelkezésre áll.
A fűtés fa tüzelésű kályhával a főzés palackos gáztűzhellyel megoldott.

Az épület melletti területen , szabadtéri bográcsozás, szalonnasütés, borozgatás keretében töltheti leendő tulajdonosa családjával , vagy barátaival a szabadidejét, miközben élvezheti a csendet, nyugalmat.

Az ingatlan termelésből való kivonása megtörtént (nem kifüggesztős!!).
Amennyiben egy szép fekvésű telket keres, egy csendes környezetben karnyújtásnyira a csónakázó tótól, kérem hívjon.
Tóth Lászlóné
30 8930173


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Látóhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624214


+36 30

Ingatlannet kód: NET6624214


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, látóhegyi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 315 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 7,95 millió Ft, négyzetméter ára 265 000 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Kanizsaingatlan2017 hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624214. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Látóhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.