star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Nagykónyi

  • 5 392 m²

    telek

Vételár:

10 millió Ft

Eladó nyaraló Nagykónyi

  • 5 392 m² telek

  • Eladó nyaraló Nagykónyi


Ár:

10 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladó egy lenyűgöző ingatlan, 10 000 000 HUF áron, kitűnő választás azok számára, akik egy különleges és tágas helyet keresnek. Ez a kivételes ingatlan egy hatalmas területen fekszik, melynek részeként egy autentikus borospince is megtalálható, ígérve a jó levegőt és a természet közelségét.

Fedezze fel ezt az egyedülálló lehetőséget, mely tökéletesen alkalmas mindazok számára, akik szeretnének egy csendes, nyugodt környezetbe költözni, ahonnan nem kell lemondaniuk a modern élet kényelméről. A hatalmas terület bőséges lehetőséget kínál kertészkedéshez, pihenéshez vagy akár hobbiállattartáshoz. A hozzá tartozó borospince révén pedig egyedi élményeket élhet át, legyen szó borászatról, baráti összejövetelekről vagy csak egy nyugodt estéről a tökéletes ital társaságában.

Kihagyhatatlan lehetőség azoknak, akik értékelik a tiszta levegőt és a természet közelségét. Az ingatlant körülvevő táj nem csak szemet gyönyörködtető, de inspiráló is egyúttal, így tökéletes menedék azok számára, akik egy kis nyugalomra vágynak az élet számtalan feladata közepette.

**Nagykónyi - A nyugalom szigete:**
Nagykónyi, ahol ez a csodálatos ingatlan található, egy nyugodt település, mely a természet lágy ölén helyezkedik el. Itt a zajos városi élet helyett madárcsicsergés és a természet hangjai töltik be a mindennapokat. Nagykónyi kiváló választás azok számára, akik egy békés, de mégis élhető és barátságos környezetre vágynak. A településen megtalálható minden alapszolgáltatás, amire csak szükség lehet, a közösségi élet pedig bárkit képes befogadni. Fedezze fel ezt az eldugott gyöngyszemet, és tegyen szert egy igazi kincsre a mai rohanó világban!

Referencia szám: TK041276


Elhelyezkedés

Nagykónyi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636350


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


10 000 000 Ft

Nagykónyi

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636350

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

A nyaralóról 18 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 5 392 m². A nyaraló ára 10 millió Ft, négyzetméter ára 1 855 Ft. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636350. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykónyi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.