star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Nagymaros

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 372 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó nyaraló Nagymaros

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 372 m² telek

  • Eladó nyaraló Nagymaros

  • 45m²


Ár:

18 500 000 Ft

Szobák száma
2
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Eladó Nagymaroson a 12-es főúttól mintegy 200 m-re egy egy hangulatos patakparti téglaház 372 nm telekkel.
Az épület földszintjén nappali, konyha és fürdőszoba van, tetőtere egy légterű hálószoba. A ház bruttó 45, nettó 35 nm, hozzá 11 nm-es fedett terasz csatlakozik.
A 80-as évek körül épült ingatlannak stabil beton alapja van, falazata téglából készült, a szintek közt erős fafödém található. A tető héjalása hullámpala, alatta üveggyapot szigeteléssel.
A házban villany van, a vezetékek 2015-ben lettek újrahúzva. Vizet állandó vízhozamú fúrt kút biztosít házi vízmű segítségével. Fűtését esetleg kandallóval, vagy elektromos fűtőpanellel tudjuk biztosítani.

Az ingatlan külön falazattal összeépített a szomszédos házzal, mellyel osztatlan közös tulajdon, az ügyvédi használati megosztás lehetséges a tulajdonostárssal. A telek egyik része már kerítéssel leválasztott, a másik részen könnyedén elszeparálható; mindkét telekrész saját mérőórával és fúrt kúttal rendelkezik.
Az ingatlan kivett zártkert, gazdasági épület besorolású, így kifüggesztés nélkül azonnal birtokba vehető.

Ezek az adatok. Azonban sem a leírás, de még a fotók sem adják vissza a hely báját: a nyúlfarknyi kis utcát, melynek vége az erdőbe vész; a patakcsobogást; a szomszédos természetes forrást; a közösséget, melynek erősítéséért az utcában élő és nyaraló családok egyesületet hoztak létre.
Kérem jöjjön el velem, nézzük meg, vajon Önt is megérinti-e ez a hangulat.


Elhelyezkedés

Nagymaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6521742


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6521742

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagymarosi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m², míg a hozzá tartozó teleké 372 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 411 111 Ft, ami a nagymarosi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balta Mónika referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521742. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagymaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.