star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Nagyvenyim

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 482 m²

    telek

Vételár:

5,5 millió Ft

Eladó nyaraló Nagyvenyim

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 482 m² telek

  • Eladó nyaraló Nagyvenyim

  • 30m²


Ár:

5 500 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
panel

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Nagyvenyimen található, 30 nm-es, állandó lakhatásra is alkalmas nyaralót. Az ingatlan tulajdoni lap szerinti besorolása: földművelés alól kivett terület és gazdasági épület. Azonnal megvásárolható, kifüggesztésre nincs szükség. Az ingatlan egy panelgarázsból épült, amit földszinten egy konyhával és egy könnyűszerkezetből készült
szintráépítéssel bővítettek. Alsó szinten 1 szoba, konyha, wc már kialakításra került, felsőszintre pedig még 1 szobát terveztek. Az ingatlanban a villany bekötésre, vízhálózat kialakításra került, de még szükséges az ásott kút rákötése hidroforral. Vezetékes víz, gáz és csatorna nincs. A ház fűtése kandallóval megoldott. A házban lévő bútorok, konyhaszekrény, palackos gáztűzhely, hűtő, mosógép, hintaágy, a ház befejezéséhez szükséges meglévő anyagok( osb lap, kőzetgyapot, ablakok, új bejárati ajtó ) a vételár részét képezik. Az udvaron nádtetős kiülő, szerszámtároló, medence, fiatal gyümölcsfák is megtalálhatóak.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.

Pataki Klára


Elhelyezkedés

Nagyvenyim


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6457677


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


8 990 000 Ft

Nagyvenyim

7 300 000 Ft

Nagyvenyim

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 30m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6457677

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagyvenyimi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 482 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel. A nyaraló ára 5,5 millió Ft, négyzetméter ára 183 333 Ft, ami a nagyvenyimi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6457677. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyvenyim ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.