star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Nyékládháza

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 750 m²

    telek

Vételár:

4,49 millió Ft

Eladó nyaraló Nyékládháza

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 750 m² telek

  • Eladó nyaraló Nyékládháza

  • 55m²


Ár:

4 490 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Borsod megye, Nyékládháza, 55 nm-es hétvégi ház 750 nm-es külterületi telken eladó. A tégla falazatú, teljeskörűen felújítandó nyaraló alsó szintjén nappali-konyha, félszoba, fürdőszoba, a felső szinten egy befejezésre váró félszoba található, mely külső lépcsőn közelíthető meg. Villany a telken belül található, víz, gáz az utcában. Az ingatlan a Bankás dűlőn, a Csepi-Barczi birtok után található. Aszfaltos úton közelíthető meg, az utolsó pár méter földút. Az ingatlan közvetlen környezetében egyre több az állandó lakhatásra épülő ház. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Referencia szám: M270975


Elhelyezkedés

Nyékládháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635262


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635262

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nyékláházi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 750 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 4,49 millió Ft, négyzetméter ára 81 636 Ft, ami a nyékláházi átlaghoz képest 77%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Rohács Andrea referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635262. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyékládháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.