star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Raposka

  • 62 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 3 515 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó nyaraló Raposka

  • 62 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 3 515 m² telek

  • Eladó nyaraló Raposka

  • 62m²


Ár:

64 900 000 Ft

Szobák száma
1

Az ingatlanról:

A Badacsonyi borvidékhez tartozó Szent György-hegyen kínálunk eladásra egy nyaraló – pince együttest. A terület elhelyezkedése ideális, aszfaltos úton télen-nyáron jól megközelíthető.

Az épület alapterülete 62 nm, melynek alsó részében található a pince és a hozzá tartozó kínáló helyiség. A magasföldszinti rész egy hangulatos nyaralót vagy vendégházat rejt, melyben konyha, fürdőszoba, nappali és a tetőtéri galériában egy hálórész található. A ház melegét a nappali közepén található cserépkályha adja, a nyári melegben a hűtésről a felszerelt klíma gondoskodik.

A DNY fekvésű tornácos teraszról pedig egy saját termelésű pohár borral gyönyörködhetünk a naplementében, és a Balaton is megcsillan.

Az épületet körülvevő gondozott szőlőterület 2 hrsz-on összesen 3515 nm.
Szent György-hegyen a vezetékes víz ritka kincs, de ez itt megoldott, így a vízhiánytól sem kell tartani.

Az épület szépen felújított, a tető is új héjalást kapott. A jelenleg meglévő épület a telkek összevonása után tovább növelhető, mivel 3 % a terület beépíthetőség.
A ház melletti udvarban 4 autó részére készült beálló, mely előtt egy bazaltkőből kirakott fedett panoráma terasz ad árnyékot. Az épület tájba illő, tükrözi a Szent György-hegyi pincék hangulatát.

A terület művelés alól kivonva, nem kifüggesztés köteles, így akár már az idei nyarat is itt töltheti új tulajdonosa.

Raposka a Tapolcai-medencében, a Szent György-hegy nyugati lejtőjén található, a Balatontól kb. 8 km-re fekszik. Kicsit, mintha megállt volna az idő itt, nyugalom tölti el az embert ideérve, lehetőség nyílik kiszakadni a megszokott pörgős világból.

Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné azt megtekinteni kérem keressen a megadott elérhetőségen
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Fürdőszoba
1m²
Konyha
1m²
Nappali
1m²
Pince
1m²

Elhelyezkedés

Raposka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636672


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636672

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó raposkai nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 515 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A nyaraló ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 046 774 Ft, ami a raposkai átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Màrkus Andrea referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636672. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Raposka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.