star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Révfülöp

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 980 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó nyaraló Révfülöp

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 980 m² telek

  • Eladó nyaraló Révfülöp

  • 55m²


Ár:

54 900 000 Ft

Szobák száma
2

Az ingatlanról:

A Balaton északi partján Révfülöp Kővágóörs közt elhelyezkedő Ecséri domb nyugodt lankáján kínáljuk eladásra a hirdetett nyaralót.

Az ingatlanhoz tartozó keskeny de hosszú terület 980 nm. A 2000 évek elején épült - tulajdoni lap szerint - gazdasági épület stabil, masszív tégla épület, cserép fedéssel..
Az alsó szuterén szinten található a konyha és az étkező-nappali helyiség. A konyhából nyílik továbbá a földbe süllyesztett borospince. Az bejárati ajtó előtt fedett tornác és egy külön kis tároló található.

A felső szinten a nappalin kívül egy szoba és egy fürdőszoba kerül kialakításra. A teraszról a Balaton csillogó víztükre tárul elénk.

Az udvarra épített kemence és kerti sütögetőhely a nyaralók nélkülözhetetlen tere itt rendelkezésre áll, tökéletes helyszínt ad a családi-baráti grillezéshez. A kényelmet fokozza az udvaron található külső fürdőszoba és Wc, mely vezetékes hideg meleg vízzel rendelkezik. Kerti szerszámok tárolására egy újszerű, betonozott alappal rendelkező tároló gondoskodik, melyet a kúszó növényzet takar.

Víz-villany van, a szennyvíz emésztőgödörbe távozik.

Az ingatlan jelenlegi állapotában is tökéletes választás hétvégi háznak, nyaralónak vagy bérbeadásra, de kisebb modernizációval állandó lakhatásra is alkalmassá tehető.

A telek 2 részre osztott, az ház körüli rész gyümölcsfákkal ültetett, a telek alsó részében 4 sor szőlő került telepítésre.
A telek zártkerti ingatlan, művelés alól nincs kivonva, így kifüggesztés köteles.

Elhelyezkedését tekintve csendes, nyugodt környék. Legközelebbi stand a révfülöpi és a pálkövei strand, mely 2 km séta távolságban van.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, további információkért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Szoba
1m²
Szoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Konyha
1m²
Szoba
1m²
Pince
1m²

Elhelyezkedés

Révfülöp


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545827


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545827

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó révfülöpi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 980 m². További jellemzői: az építés éve 2003. A nyaraló ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 998 182 Ft, ami a révfülöpi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Màrkus Andrea referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545827. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Révfülöp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.