star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Rezi

  • 32 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 651 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó nyaraló Rezi

  • 32 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 651 m² telek

  • Eladó nyaraló Rezi

  • 32m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Egész évben élmények a közelben - eladó HANGULATOS NYARALÓ HÉVÍZ és a BALATON közelében
A Balaton-felvidéken, mesés domboldalra néző, szép állapotú, szinte teljesen felújított ingatlan vált eladóvá, ahol akár alkalomszerűen, akár egész éven át a természet közelében pihenhet aktívan.
Ajánlom Önnek ezt a kisméretű, de mindennel felszerelt, élhető házat, ha olyan helyet keres, ahol tiszta a levegő, ahol az erdő közelében, dimbes-dombos tájon pihenheti ki a hétköznapok fáradalmai. Túrázhat a közeli túraútvonalakon - és ha csobbanni támad kedve, percek alatt elérhet a Hévízi Termálfürdőre, vagy a Balatonpartra. Így egész évben biztosított a kellemes kikapcsolódás
Elhelyezkedése: Keszthelytől és Hévíztől is pár kilométerre, REZI csendes, forgalomtól mentes részén
Mérete: telek 1.651 m2 zártkert és bruttó 40 / nettó (faltól-falig mért belső méret) 32m2-es alapterületű, teljes mértékben alápincézett gazdasági épület (nem kifüggesztéses)
A telek alsó és felső része is megközelíthető aszfaltozott úton.
A telek felső részén gyümölcsös, alsó részén bruttó 40 m2 alapterületű, palatetős, tégla falazatú, spalettás ablakú, szigetelt épület található, amelyet a tavalyi évben varázsoltak tájba illő, hangulatos, akár egész évben lakható otthonná a gondos tulajdonosok.
A ház külső színezése az új tulajdonosra vár.
Közművek:
Vezetékes víz, újra fűzött villamos hálózat (külön nappali és éjszakai mérővel), a szennyvíz elvezetése telken belüli derítő aknával megoldott.
Fűtését cserépkályha, a fürdő és WC melegét infrapanel biztosítja. A ház meleg víz-ellátását egy új Ariston kazán szolgálja. Az épület teljes egészében alápincézett, a betonalapú padlástér további lehetőségek kihasználására vár, például 1-2 kisebb hálószoba kialakítására is van mód.

Az ingatlan akár a teljes (fotókon látható) berendezéssel együtt eladó.
Szomszédságában szintén nyaralók találhatók, amelyek közül több állandóan lakott.
Amennyiben szeretne még több információt kapni erről az ingatlanról, kérem keressen elérhetőségeim egyikén.

További információ és időpontegyeztetés:
Molnár Tamásné Dóra
Fundamenta Ingatlan


Elhelyezkedés

Rezi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649916


+36 30

Ingatlannet kód: NET6649916


Az általad megtekintett eladó rezi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 32 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 651 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 934 375 Ft, ami a rezi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Tamásné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649916. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rezi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.