star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Salgótarján, Somlyó

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 625 m²

    telek

Vételár:

15,5 millió Ft

Eladó nyaraló Salgótarján, Somlyó

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 625 m² telek

  • Eladó nyaraló Salgótarján, Somlyó

  • 50m²


Ár:

15 500 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetwok Ingatlaniroda megvételre kínál Somlyóbányán ( Salgótarján) egy 50 m2-es üdülőházat az alábbi paraméterekkel:- a telek mérete 625 m2- elektromos áram és a vezetékes víz bekötve az épületbe, fürdőszoba, WC, kiépített,- az épülethez tartozik egy nagyméretű fedett teraszos kiülő és egy tűzifa tároló is,- Salgótarján településtől 2 km-re található, helyi járatos busszal télen- nyáron megközelíthető -a közelben várak, túraútvonalak és sok természeti látványosság található,- az ingatlan festői környezetben, erdős, enyhén lankás hegyoldalban található,- a telek minden évszakban autóval jól megközelíthető, az út nagy része aszfaltozott ,- a területen lehetőség van túrázni, kirándulni gyalog és kerékpárral .- nyugodt csendes környék, alkalmas kikapcsolódásra minden évszakban,- ajánlom azoknak akik szeretik a természetben, tiszta környezetben tölteni a szabadidejüket akár sportolással vagy pihenéssel.Amennyiben az 155805614 sorszámú eladó üdülőövezeti ingatlan, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlanértékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése  értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Fürdőszoba
6.5m²
Konyha
7.2m²
étkező
16m²
Szoba
13.5m²

Elhelyezkedés

Salgótarján, Somlyó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637266


Az általad megtekintett eladó Salgótarján, somlyói nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 625 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A nyaraló ára 15,5 millió Ft, négyzetméter ára 310 000 Ft. Az ingatlant Patkó István referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637266. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Salgótarján, Somlyó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.