star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Sárkeresztes

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 700 m²

    telek

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó nyaraló Sárkeresztes

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 700 m² telek

  • Eladó nyaraló Sárkeresztes

  • 90m²


Ár:

41 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Csodálatos lehetőség várja Önt a Sárkeresztesi Horgász Paradicsomban! Egy 2700m2-es telken elhelyezkedő nyaraló várja a pihenni vágyókat, három különálló lakrésszel, amelyek mindegyike kényelmet és kikapcsolódást nyújt.Az első lakrész 19 m2-es, és egy gyönyörű terasszal rendelkezik, ahonnan panorámás kilátás nyílik a környező tájra. A második lakrész 45 m2-es, és egy 36 m2-es fedett terasszal és grillezővel büszkélkedhet, valamint saját medencével is rendelkezik, ahol kellemesen hűsölhet a nyári napokon. A harmadik lakrész 26 m2-es, még befejezésre vár, de már csak a fürdőszoba hiányzik, így az új tulajdonosra vár, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki.Az ingatlan két utcafronttal rendelkezik, így könnyen megközelíthető mindkét irányból.A felső bejáratnál egy elektromos kapu és egy 40m2-es fedett autóbeálló várja a látogatókat.A telek fúrt kútról üzemel, így bőséges és tiszta ivóvíz áll rendelkezésre.A szennyvíz kezelésére két derítő is rendelkezésre áll.Az ingatlan teljesen felszerelt, modern kényelemmel és biztonsági rendszerekkel ellátva.Távvezérlésű riasztórendszer és elektromos fűtés rendszer gondoskodik a lakók biztonságáról és kényelméről, míg az internet-hozzáférés lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban maradjon a világgal.Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Referencia szám: HZ070471-IN


Elhelyezkedés

Sárkeresztes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632608


Antalné Gergő Mária

Antalné Gergő Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


41 900 000 Ft

Sárkeresztes

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 90m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632608

Antalné Gergő Mária

Antalné Gergő Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó sárkeresztesi nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 700 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 465 556 Ft, ami a sárkeresztesi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Antalné Gergő Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632608. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárkeresztes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.