star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Siófok

  • 75 m²

    alapterület
  • 745 m²

    telek

Vételár:

195 millió Ft

Eladó nyaraló Siófok

  • 75 m² alapterület
  • 745 m² telek

  • Eladó nyaraló Siófok

  • 75m²


Ár:

195 000 000 Ft

Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

SIÓFOK egyik kellemes, fás, üdülőövezeti utcájában, a Balaton közelében, 745 m2-es telek eladó, amely az idevonatkozó építési szabályok szerint egy hatlakásos társasház megvalósítására is alkalmas.
A telekre vonatkozó fontosabb építési szabályok:
Övezet: Üh-1-sz  –  25 % beépíthetőség, 6 m homlokzatmagasság
130 m2 alapterületű épület kerülhet rá úgy, hogy jobbra és balra 3-3 m-t kell elhagyni a kerítéstől.
A telken lévő jelenlegi épület eltakarítása, hozzá a bontási engedély és minden bontási anyag elszállítása folyamatban van.
Minden közmű a kerítésen belül van.
Amellett, hogy a Balaton közelsége elévülhetetlen értéknek számít, egy ilyen ingatlan akár életvitelszerűen használt családi ház, akár családi nyaraló építésére, vagy befektetésként illetve hatlakásos társasház tervezése céljából is kuriózumnak számít.
Hazánk nagy kincse, Európa legnagyobb selymes vizű tava partján Siófok folyamatos fejlődése, a szép környezet, a tiszta levegő, a Balaton hatalmas energiája, a gondozott és több kilométer hosszan húzódó szabad strandok a tó álomszép látványával, vízi sportokkal, kerékpárutak, programhajók gyerekeknek és felnőtteknek, a felújított parkok és játszóterek, komoly- és könnyűzenei továbbá egyéb jellegű értékes fesztiválok, kulturális programok, és még sok más teszi egyedivé a várost, miközben késő ősztől kora tavaszig a parti övezetben a nyugalomra vágyók találják meg az ő csendes Kánaánjukat.
A további információkért és a megtekintéssel kapcsolatban várom megkeresését az alábbi telefonszámon: Pervein Magdolna  +36 20 248 9824


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6316260


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései
A nyaralóról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 745 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 195 millió Ft, négyzetméter ára 2 600 000 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Pervein Magdolna referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6316260. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.