star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Siófok

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 m²

    telek

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó nyaraló Siófok

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 m² telek

  • Eladó nyaraló Siófok

  • 74m²


Ár:

109 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Azonnal költözhető, kivételes ár! A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája eladásra kínálja ezt az új építésű NYARALÓT SIÓFOK EZÜSTPARTJÁN!
A Balatontól pár lépésnyire, Siófok egykori ikonikus épülete a „Római ház” helyén épült 83 lakásos, 4 emeletes társasházban kínáljuk eladásra ezt a Balatonra részpanorámával bíró 4. emeleti, új építésű lakást. A lakások átadása 2022 augusztusában megtörtént. A lakások a legkorszerűbb technológiával, anyagokkal készültek, hőszivattyús fűtéssel és hűtéssel. Az udvaron fűtött gyermekpancsoló és felnőtt medence került megépítésre. Tároló külön még megvásárolható. A társasház szomszédságában található a város legjobban felszerelt szabad strandja az Újhelyi strand. Száz méteren belül két wellness hotel található, melynek részlegeit díj ellenében külsős vendégek is használhatják. Városközpont, vasút- busz- és hajóállomás 10 perces sétára van.
Állandó lakhatásra, de jól frekventált fekvésének és kialakításának köszönhetően kiadásra is kiválóan alkalmas.
A hirdetésben szereplő ingatlan jellemzői:
- 60 m2 lakás alapterület, 28 m2 terasz,
- az épület kettő lifttel rendelkezik
- IV. emelet,
- KELETI fekvésű
- nappali +2 szoba
- központi hőszivattyús fűtési-hűtési rendszer, lakásonként egyedi hőmennyiség méréssel,
- BB energetikai besorolású
- tetőn 20 kW-os napelem rendszer a közös helyiségek villamos energia ellátására,
- A lakáshoz kötelezően megvásárolandó egy felszíni beálló 4.500.000 Ft értékben.
- udvaron elektromos autó töltési lehetőség,
Amennyiben a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Közlekedő
4.42m²
Fürdőszoba
4.93m²
Wc
1.68m²
Konyha
8.93m²
Szoba
18.2m²
Terasz
28m²
Szoba
10.47m²
Szoba
11.18m²

Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6543844


Az általad megtekintett eladó siófoki nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A nyaraló ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 485 135 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Gyarmati László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543844. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.