star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Siófok

  • 387 m²

    alapterület
  • 14

    szoba
  • 780 m²

    telek

Vételár:

592 millió Ft

Eladó nyaraló Siófok

  • 387 m² alapterület
  • 14 szoba
  • 780 m² telek

  • Eladó nyaraló Siófok

  • 387m²


Ár:

592 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
14 (10 + 4)
Ingatlan állapota
újszerű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Siófok üdülőövezetében egy 387 m2-es apartmanházat! A 2016-ban épült, folyamatos felújításon, átépítésen átesett ingatlan jelenleg 9 külön bejáratú apartmanra osztott, melyekből 6 apartmant üzemeltet a tulajdonos, 1 kialakítása jelenleg zajlik, 2 pedig saját használatú. A legnagyobb földszinti lakrészhez saját udvar tartozik. Az apartmanok belsőépítészeti kialakítása, berendezése rendkívül ötletes, igényes. Mindegyik lakrész külön tematika szerint berendezett.
Az épület szigetelt, 3 rétegű nyílászárókkal rendelkezik, riasztóval, kamerarendszerrel, napelemmel szerelt. A hűtés-fűtés Daikin hőszivattyús rendszerről működik, nyílászárókban beépített nyitásérzékelőkkel.
Az udvarban fűthető medence, valamint fedett jakuzzi található. A medencetérhez kapcsolódó földszinti épületrészben szauna, zuhanyzó, wc kialakítása jelenleg folyamatban. Az épületben zajló minden munkafolyamat főszezon előtt befejeződik.
A térburkolattal ellátott zárt parkolóban lakóegységenként 1 autó elhelyezése biztosítható.
Az ingatlan lokációja tökéletes lakóingatlanként, és kereskedelmi szálláshelyként egyaránt. Az üdülőövezet nyugalmasabb részén található, mégis pár perc gyalogos távolságra a központtól (1,1 km), vasútállomástól (750 méter) és a szabadstrandtól (500 méter).
A vételár részét képezi a teljes berendezés, és a kiváló értékeléssel évek óta működő kereskedelmi szálláshely brand értéke és honlapja.
Kivételes lehetőség. További részletekért kérem, hívjon! Az ingatlan megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Referencia szám: M216874


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653872


Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó siófoki nyaraló 14 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 4 félszoba). A nyaralóról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 387 m², míg a hozzá tartozó teleké 780 m². További jellemzői: az építés éve 2016, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 592 millió Ft, négyzetméter ára 1 529 716 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Zsitnyányi Ágnes referens a Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653872. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.