star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Sótony

  • 75 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 238 m²

    telek

Vételár:

30 millió Ft

Eladó nyaraló Sótony

  • 75 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 238 m² telek

  • Eladó nyaraló Sótony

  • 75m²


Ár:

30 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Sárvár szomszédságában hangulatos, környező dombvidékre panorámás házikó eladó!
A sárvári Gyógy - és Wellnessfürdőtől 7 km-re csendes, forgalomtól mentes erdei környezetben nappali plusz három szobás ház eladó.
A ház földszinti részén - mely 52 m2 - található egy fényárban úszó tágas konyha-étkező-nappali, egy 16 m2-es hálószoba, egy káddal és zuhanyzóval is felszerelt fürdőszoba, egy különálló Wc, és egy tároló.
A tetőtérben két további hálószoba, valamint egy panorámás terasz kapott helyet.
Közművek közül villany van, a víz bevizsgált, ivóvíz minőségű kútról megoldott. A fűtés fatüzelésű kályha részben padlófűtéses, részben radiátoros hőleadással. Emellett elektromos fűtőpanelek és mobil klíma is segítenek az ideális hőmérséklet kialakításában.
A házhoz tartozó telek összesen 3238 m2, ebből ideális méretű kis füves udvar helyezkedik el a ház körül, a többi pedig jelenleg cserjével benőtt de akár művelésre is alkalmas terület.
Az udvaron gyümölcsfák: barack, körte, öntözést segítő három kerti csap, valamint gyermekek számára kialakított mászóka, csúszda található.
Sótony Szombathelytől 33 kilométerre, Sárvár közvetlen déli szomszédságában található. Kikapcsolódás 35 km-en belül: Sárvári Gyógy - és Wellnessfürdő 7 km, Ság hegy 24 km, Pannónia Ring motor - és autóversenypálya 15 km, Bükfürdő Thermál és Spa valamint Greenfield Golf Championship Golfpálya Bükfürdő 33 km, Borgáta Termálfürdő 20 km, Mesteri Termálfürdő 18 km, Vulkán Gyógy -és Élményfürdő Celldömölk 23 km.


Elhelyezkedés

Sótony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613217


+36 70

Ingatlannet kód: NET6613217


Az általad megtekintett eladó sótonyi nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 238 m². További jellemzői: az építés éve 2013, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 30 millió Ft, négyzetméter ára 400 000 Ft. Az ingatlant Toldi Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613217. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sótony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.